- 28,201
- 27,426
- 113
Ben senden para talebinde bulunmam zaten emin olabilirsin bundan1 ay benle mi çalıştın da maaşıma ortaksın![]()
Ben senden para talebinde bulunmam zaten emin olabilirsin bundan1 ay benle mi çalıştın da maaşıma ortaksın![]()
Arkadan konuşan önden yesin isteyen istediğini desin banane@sapsap10 imalar hakkında ne düşünüyorsun merto
Sana dert olan ne kardeşim o zamanBen senden para talebinde bulunmam zaten emin olabilirsin bundan
2 gün balkabağına dönüştün burada millete ayakkabı denetiyorduk 43.5 numaraArkadan konuşan önden yesin isteyen istediğini desin banane![]()
Parası kesın bıtmıs çok sınırlı puahajSana dert olan ne kardeşim o zaman
İsteyen istediği gibi takılsın napayım2 gün balkabağına dönüştün burada millete ayakkabı denetiyorduk 43.5 numara
Buradaki insanlari anladim o bana yetti sadece kime iyilik yapılır kime yapılmaz onu öğrendim sadeceSana dert olan ne kardeşim o zaman
Kendi kendine tripleniyorsun derdin neyse yaz özeldenBuradaki insanlari anladim o bana yetti sadece kime iyilik yapılır kime yapılmaz onu öğrendim sadece
Tamam erhanım boşverBuradaki insanlari anladim o bana yetti sadece kime iyilik yapılır kime yapılmaz onu öğrendim sadece
puahaha takılıyorum bu arada beni ilgilendirmez kimin ne yaptığı kimin aktif olduğu kimin ne kadar parası olduğuİsteyen istediği gibi takılsın napayım![]()
Biliyorum ya ben sana bişey demiyorum zatenpuahaha takılıyorum bu arada beni ilgilendirmez kimin ne yaptığı kimin aktif olduğu kimin ne kadar parası olduğuherkes çok kazanır umarım bu bataklıktan kurtulur sevinirim valla
![]()
Kendim için demiyorum atama yanlış yaptığını düşünüyorum sadeceKendi kendine tripleniyorsun derdin neyse yaz özelden
Biliyom olum benim burda kimseyle öyle para muhabbetim olmaz hesap sorma anlamında kimseyede o haddi vermem en sevmediğim işlerBiliyorum ya ben sana bişey demiyorum zaten![]()
Neyin ne olduğunu ne biliyorsun da yorum yapıyorsun?Kendim için demiyorum atama yanlış yaptığını düşünüyorum sadece
Uzatma urfalı urfaya 1 bilet + 2k atBeyler eve geçeyim tel kapanacak ben bir kaç dosta ulaşacam. 80 k borcum var hepiniz biliyorsunuz söylememe gerek yok. Yinede elimden geldiğince bana destek çıkmış dostlara yazacam
Lâ tamam uzatmayın şakayı kakaya cevırmeyınNeyin ne olduğunu ne biliyorsun da yorum yapıyorsun?
En sevmediğim şey avukatlık muhabbeti yaLâ tamam uzatmayın şakayı kakaya cevırmeyın
Kesene bereket kardesım senı bılıyoruz borclarını öde onceBeyler eve geçeyim tel kapanacak ben bir kaç dosta ulaşacam. 80 k borcum var hepiniz biliyorsunuz söylememe gerek yok. Yinede elimden geldiğince bana destek çıkmış dostlara yazacam
Hissettim diyelim sadeceNeyin ne olduğunu ne biliyorsun da yorum yapıyorsun?