- 36,307
- 27,173
- 113
18 yatıyor kanka18 işsizlik yatması için 100 k maas alması lazı. İmkansız. Bana 8700 yattor
18 yatıyor kanka18 işsizlik yatması için 100 k maas alması lazı. İmkansız. Bana 8700 yattor
Benim muhabbetim seninkinden farklı biz yıllardır tanışıyoruz kıyaslama kendinle beniSana gelınce öle demıyordun puahahah
Ula iyi alypn he ben 8700 alyom ekımden beri18 yatıyor kanka
Alısım kuvvetlidirUla iyi alypn he ben 8700 alyom ekımden beri
Osman ay +300Alısım kuvvetlidir
Askerıye mı lâ bu devrecılık 10 sene ben 1 sene senBenim muhabbetim seninkinden farklı biz yıllardır tanışıyoruz kıyaslama kendinle beni![]()
Bakiye varken uyucam diyen erkek yalanıBen uyır saat 12 olmuş işe kalkamam iyi geceler
Zınklatmadan salma puahahBakiye varken uyucam diyen erkek yalanı
Milletvekili filan mıydın metoDemek ki 100 k idi kardeşim
Gerek yok zınklatsam zınklatırdım bu saate kadar dert etme senZınklatmadan salma puahah
iyi gecelerBen uyır saat 12 olmuş işe kalkamam iyi geceler
Ne bıcım adam ya bu kredıyı odedı kredı kartını odemedı kesıcem muhabbetıiyi geceler
Ulan bılsem ceker bende alırdım vbete bıraktım salak gbıMuncbeht hapy hours aldık son 1.5 k kala söve söve soktuk oyuna 5 k çevrim kaldı umarım öder
![]()
Big Bass Bonanza 1000 1240x Win
Watch my latest win in Pragmatic Play's slot game!euioa.jxcsysekgu.net
Hapy hours icad edenin Allah belasını versin para tuzağından başka bişey değil. Dünyayı yedi ki verdiUlan bılsem ceker bende alırdım vbete bıraktım salak gbı
Ohaaa bu ne boyleeeee cekım sartı varmı bununMuncbeht hapy hours aldık son 1.5 k kala söve söve soktuk oyuna 5 k çevrim kaldı umarım öder
![]()
İşte buna kankam derim puhahahaMuncbeht hapy hours aldık son 1.5 k kala söve söve soktuk oyuna 5 k çevrim kaldı umarım öder
![]()
Mak 10 kati yatiminOhaaa bu ne boyleeeee cekım sartı varmı bunun