- 28,959
- 18,143
- 113
Eda esmer travesti mi değil miBiz ne ara fenerbahçeden travestiye geldik anlamadım dostlar puahahaha
Eda esmer travesti mi değil miBiz ne ara fenerbahçeden travestiye geldik anlamadım dostlar puahahaha
Kanka kıza vermicen kızın takıldığı yerlerde takılcan zatenKendal 15 milyona yuzune bakmaz pyahha
Burcunu ödeKredıyı kapattım gıdeyımde agzımı carkalayayım gırtlak kanserı olcaz puahhaha
Maşallah kardeşime maşallah@Barrios çay koy kardeşim yeniden başlıyoruzEkli dosyayı görüntüle 779679
Yüzüme bakmasada olurKendal 15 milyona yuzune bakmaz pyahha
Kımse bana 3.5k zınklatmadı bu zamana kadar soledıklerın benım ıcın emırdıe yaaaa salih ebu salihBurcunu öde
Ege böyle konuşarak gizli gay olduğunu manipüle edemezsin biliyoruz biz seniKanka kıza vermicen kızın takıldığı yerlerde takılcan zaten
Oğlana döner söyledim kıl cıktı ıcınden amk haram bukadar cabuk belli edermi kendını yaMaşallah kardeşime maşallah
Baksın la bebek gibi karı yemin ederim hele bi videosu var jetski ile giderken ayağıyla bira açıyor offffffYüzüme bakmasada olur
Harbımı lan naber egecımEge böyle konuşarak gizli gay olduğunu manipüle edemezsin biliyoruz biz seni
O bira içilirBaksın la bebek gibi karı yemin ederim hele bi videosu var jetski ile giderken ayağıyla bira açıyor offffff
Atmayın lâ ben yerımOğlana döner söyledim kıl cıktı ıcınden amk haram bukadar cabuk belli edermi kendını ya
Puahahah meto sınırsız bir adamsın puahahahahAtmayın lâ ben yerım
Mor aq sıyah olsa bende yicem boya atmış kız saclarqia mor yenmezAtmayın lâ ben yerım
UzaHe travesti istiyorsan @TheMachine
Mor mu en sevdiğim kızı hayal ettim şuanMor aq sıyah olsa bende yicem boya atmış kız saclarqia mor yenmez
İşte o kızın belinde dont stop dövmesi vardırMor aq sıyah olsa bende yicem boya atmış kız saclarqia mor yenmez
Mor demeseydin iyiydi kaldıysa ben de yerim dayıMor aq sıyah olsa bende yicem boya atmış kız saclarqia mor yenmez
Lahana olmasın oMor aq sıyah olsa bende yicem boya atmış kız saclarqia mor yenmez