- 28,959
- 18,143
- 113
Kanka biz piyasaya hakimiz şuan 10 k dan aşağı yoktur onlarda Özbek falandır aq güzel karılar 15 20 istiyordur gecelikÖğrenirsin bi dönebilirsen askerden
Kanka biz piyasaya hakimiz şuan 10 k dan aşağı yoktur onlarda Özbek falandır aq güzel karılar 15 20 istiyordur gecelikÖğrenirsin bi dönebilirsen askerden
Kokmuş turşuya hakaret resmenKokmuş turşu ne reis ağır konuşma o kadar
15 liraya semtin en güzel kızıyla takılırımKanka biz piyasaya hakimiz şuan 10 k dan aşağı yoktur onlarda Özbek falandır aq güzel karılar 15 20 istiyordur gecelik
temizlenmemiş fıdılKokmuş turşu ne reis ağır konuşma o kadar
15e hadise geliyor olumKanka biz piyasaya hakimiz şuan 10 k dan aşağı yoktur onlarda Özbek falandır aq güzel karılar 15 20 istiyordur gecelik
Metin travesti kabul etmiyorum CARLOOOOYakın olsam ben gelırdım kanka tesellı etmeye
@butragueno yengeye laf geldi15e hadise geliyor olum
He travesti istiyorsan @TheMachineMetin travesti kabul etmiyorum CARLOOOO
Kendin ayarlıcan o yüzden bro ajans majans işine girmicen tinderdan falan dusurucen daha kaliteli düşüyor hem aq15 liraya semtin en güzel kızıyla takılırım
Olum northe olcak o deli misin sen israile yardım bu yaptığın
🤣🤣🤣Olum northe olcak o deli misin sen israile yardım bu yaptığın
15 milyon dogru kimse veremez zaten puahha@butragueno yengeye laf geldi
K kardeşim15 milyon dogru kimse veremez zaten puahha
Boşta 15m para olsa hedef hadise değil kendall olur kanka15 milyon dogru kimse veremez zaten puahha
PugagsgBiz ne ara fenerbahçeden travestiye geldik anlamadım dostlar puahahaha
Kendal 15 milyona yuzune bakmaz pyahhaBoşta 15m para olsa hedef hadise değil kendall olur kanka
Kredıyı kapattım gıdeyımde agzımı carkalayayım gırtlak kanserı olcaz puahhaha