- 8,447
- 10,675
- 113
Allah belanı versin ali koç allah belanı versin mourinho allah belanı versin fenerbahçe
SayyyLafa tuttun macı takıp edemedık dayan kuru etıket
O kısmı geçtik alıştık biz kardeşimAllah belanı versin ali koç allah belanı versin mourinho allah belanı versin fenerbahçe
Çok yaşa ali koçAllah belanı versin ali koç allah belanı versin mourinho allah belanı versin fenerbahçe
Gerek yok koyduk
Mutfak robotuNerede şikayet eden makine123 mesanesi
Ne çok yaşa onların amk ben bu takımı tuttugum günün kg olsa 64K paramız vardı şimdi metinin s*ki var elimizde çıldırıyorumÇok yaşa ali koç
Takımda ben kadroda olmadığımda takım hücuma çıkamıyor ve beni 1 ay oynatmadı Allahını belası mourinhoAllah belanı versin ali koç allah belanı versin mourinho allah belanı versin fenerbahçe
Ulan benım sıkımın sende ne ısı varNe çok yaşa onların amk ben bu takımı tuttugum günün kg olsa 64K paramız vardı şimdi metinin s*ki var elimizde çıldırıyorum
Serçe besler gibi besleNe çok yaşa onların amk ben bu takımı tuttugum günün kg olsa 64K paramız vardı şimdi metinin s*ki var elimizde çıldırıyorum
Küçük şeyler alma elineNe çok yaşa onların amk ben bu takımı tuttugum günün kg olsa 64K paramız vardı şimdi metinin s*ki var elimizde çıldırıyorum
Sayemizde şampiyon oldunuz puahhaBirileri sahte yıldızlarla avunurken biz gerçek 5. Yıldızı takıyoruz tebrikler @butragueno
Mantıklı. İşi gücü şikayet etmek. Birebir konuşmaya girmiyor insan gibi. Küpelerini yediğimMutfak robotu
Tabi efendim 🤣Sayemizde şampiyon oldunuz puahha
Herkesın bır yorumu val benım alete ne guzelKüçük şeyler alma eline
Küçük el aletiHerkesın bır yorumu val benım alete ne guzel
0.5 matkap ucuHerkesın bır yorumu val benım alete ne guzel