- 30,572
- 22,447
- 113
banada lazım bole ıssız sansıGece 9 çektim bugün 4 de 11 cekyım 10 sahabet 7000 almanbahıs
banada lazım bole ıssız sansıGece 9 çektim bugün 4 de 11 cekyım 10 sahabet 7000 almanbahıs
Yarın sabahtan 8700 işsizlik yatcak unuttum 🤣🤣banada lazım bole ıssız sansı![]()
Sigara stokla kendine hesapta durursa senin o kadar para delirirsin yüksek yüksek basarsın senGece 9 çektim bugün 4 de 11 cekyım 10 sahabet 7000 almanbahıs
Tek yiten tek ölür@Northe zınk zank
Pskolojimle oynama demin sordum şuan küvette viski icyorum lazım degıl dedinTek yiten tek ölür
Nakit cevirdim kankada bsey kalmadı aqSigara stokla kendine hesapta durursa senin o kadar para delirirsin yüksek yüksek basarsın sen
Vardır gene rehavete kapılma 80₺ paraya kafa attığın günler gelsin aklınaNakit cevirdim kankada bsey kalmadı aq
Durakta izmarit topluyoduk aqVardır gene rehavete kapılma 80₺ paraya kafa attığın günler gelsin aklına
Belın agrımıstı 😀😀Durakta izmarit topluyoduk aq
La gardasım yarın en fazla salı yine duraktatım bu illet böyle kardesımBelın agrımıstı 😀😀
Sen gene yarın gıtte kapmasınlar yerınıLa gardasım yarın en fazla salı yine duraktatım bu illet böyle kardesım
Doğru kişilere yatırım yaparsan seni durağa yollamazlar 🤣La gardasım yarın en fazla salı yine duraktatım bu illet böyle kardesım
Yarın işsizlik maaşı kardeşimSen gene yarın gıtte kapmasınlar yerını
4k ne durumda kankamDoğru kişilere yatırım yaparsan seni durağa yollamazlar 🤣
Bitti o iş çoktan4k ne durumda kankam
Tamam vercez borcumuzu burdayızYarın işsizlik maaşı kardeşim
Ben senden para mara istemiyorum sokak kedilerine mama alTamam vercez borcumuzu burdayız
Sımdı buraya mıyav yazacaklar bekleBen senden para mara istemiyorum sokak kedilerine mama al