- 22,435
- 23,079
- 113
İşte kırılma noktalarında yemedi, yeseydi maç değişirdi fenerin atacağı tek gole.Yani cokta etkili gelemedi fener yoksa mert yer yani sadece hata yapmadi
Yayinci kurulus mal o konuda bazen kısıyor baya ama düşüncelere dalmista olabilirlerİşte kırılma noktalarında yemedi, yeseydi maç değişirdi fenerin atacağı tek gole.
Hiç taraftar sesi duydun mu izlerken
Çok yüksek ihtimalle düşüncelere daldılar 😅Yayinci kurulus mal o konuda bazen kısıyor baya ama düşüncelere dalmista olabilirler
Ne kacirdik la sonda rafa mali 5 e 3 geldik salak pas atamadiÇok yüksek ihtimalle düşüncelere daldılar 😅
Bjk her derbiyi aldi neredeyse normal bir skor
Haftaya gider yenilirler ama önemli olan derby di tabiki..teprikler ne diyekBjk her derbiyi aldi neredeyse normal bir skor
Kapattım ben uzatmalarda ama yani mert müldürün yaptığı hareketlere çok sinirliyim yani bir futbolcu bu kadar salakça oynayamaz yani şampiyonluk zaten gitmiştiNe kacirdik la sonda rafa mali 5 e 3 geldik salak pas atamadi
Zaten gs makinali tüfege döndü her maci alsanizda boştuHaftaya gider yenilirler ama önemli olan derby di tabiki..teprikler ne diyek
Adamlar üç maçta 13 gol atıyorlar aynenZaten gs makinali tüfege döndü her maci alsanizda boştu
Aynen yav fener sergeni getirsin şampiyonluk şansi belki olur yerli hoca şartKapattım ben uzatmalarda ama yani mert müldürün yaptığı hareketlere çok sinirliyim yani bir futbolcu bu kadar salakça oynayamaz yani şampiyonluk zaten gitmişti
sana dayak lazım ulan ıssız adamsın 50 k basılır mı sıteye50 kya 50 k borusu lazım
Yok lan ne 50 si basanı s...ler yeni telefon aldım kığılıdan 5 tshrt 1 pantolon 1 kemer aldım faturaları sıfırladım bu kumar böyle dun sabah egeye 500 borc verırmısın yazdım bugün durum bu yarın da 80 lira sigara parası ararım ibretlik durumsana dayak lazım ulan ıssız adamsın 50 k basılır mı sıteye
ne cektın kı la bugunYok lan ne 50 si basanı s...ler yeni telefon aldım kığılıdan 5 tshrt 1 pantolon 1 kemer aldım faturaları sıfırladım bu kumar böyle dun sabah egeye 500 borc verırmısın yazdım bugün durum bu yarın da 80 lira sigara parası ararım ibretlik durum
Gece 9 çektim bugün 4 de 11 cekyım 10 sahabet 7000 almanbahısne cektın kı la bugun