- 24,168
- 22,691
- 113
Puhaha paran azdır ondan dolayi kesin çoğalsın bak nasil ciddiye alıyorlar atamBeni kimse ciddiye almıyor erhanım
Puhaha paran azdır ondan dolayi kesin çoğalsın bak nasil ciddiye alıyorlar atamBeni kimse ciddiye almıyor erhanım
Sen olsan 290k atmıştın aw 🤣 iyi ki kazanmamışsın diycem az kaldıKanka 290k parasını istemedik zaten 60k at dedik oda nanay kalkıp uğraşırsam degermi degmezmi ona karar veremedim yoksa o beni cok iyi bilir evinde kaçak gaz varmi onu bile bulabilirim
3k bastim oda gitti valla
Kardeşim sinyal aldım akşam saat 23-24 civarında maks alcam diyorum inanmıyorlarPuhaha paran azdır ondan dolayi kesin çoğalsın bak nasil ciddiye alıyorlar atam
PSG de dk 4 te 1+0 oldu öyle bitti bizde 1.5 üste 20-30 falan girmiştik heralde tam hatırlamıyom3k bastim oda gitti valla
Sen o saatlerde uyuyorsun ama puahhaKardeşim sinyal aldım akşam saat 23-24 civarında maks alcam diyorum inanmıyorlar
Sinyal aldım o yüzden alarm kırcam 🤣Sen o saatlerde uyuyorsun ama puahha
21k di galiba futbolda ne oynasak gelmiyor atam oran düşük olsun yuksek olsun farketmiyorPSG de dk 4 te 1+0 oldu öyle bitti bizde 1.5 üste 20-30 falan girmiştik heralde tam hatırlamıyom
Aynen 21di lanet futbol21k di galiba futbolda ne oynasak gelmiyor atam oran düşük olsun yuksek olsun farketmiyor
İlham perilerimi geldi sana ne oldu puhabaSinyal aldım o yüzden alarm kırcam 🤣
Tabi efendimPuhaha paran azdır ondan dolayi kesin çoğalsın bak nasil ciddiye alıyorlar atam
Engellenmis icerigi gosterTabi efendim
AynenEngellenmis icerigi goster
Bittimi paran erken geldin puahah
Yoktu ki bitsin ayrıca alacağın mı var ne hırs böyle 2 gündürBittimi paran erken geldin puahah
Allah tan ole bir derdim yok olsaydı da alamazdım puahbaYoktu ki bitsin ayrıca alacağın mı var ne hırs böyle 2 gündür![]()
Aynen öyle neye kudurmuşsan böyle çözemedimAllah tan ole bir derdim yok olsaydı da alamazdım puahba
Ondan değil 3 gündür konuda yoksun ona şaşırıyorum çözemedim iste mazur görAynen öyle neye kudurmuşsan böyle çözemedim![]()
Keyfim yok kardeşim oturup uzun uzun anlatayım mı Allah AllahOndan değil 3 gündür konuda yoksun ona şaşırıyorum çözemedim iste mazur gör