Laa yapmadık mı artemisden neden güldün hatta hesap sağlam değil diye saldım yoksa ilk 10 bile garantiydi
Laa yapmadık mı artemisden neden güldün hatta hesap sağlam değil diye saldım yoksa ilk 10 bile garantiydi
İyi bol şans
Yaptın da ben zelzele ile anlaşmış bulundum kanka kbLaa yapmadık mı artemisden neden güldün hatta hesap sağlam değil diye saldım yoksa ilk 10 bile garantiydi
Ben maça kaçıyom 1.falan olursa evini barkını bulun 😅😅İyi bol şans
Tetikçi hazırBen maça kaçıyom 1.falan olursa evini barkını bulun 😅😅
Sen kendin niye oynaöıyonEge ile meto şahit
Bunu niye kimse ciddiye almadı sinyal aldımGece 23 sularında makswin vuracakmışım
tümbet yüzde 80 den vazgeçmedimSağlamdı eskiden
Hmmm diyosunn 😀 alla alla bak sen şu işeYavrum şu holiyi al para yatırdık ounucak adam yok
Adam gene piyasadan kayboldu geçen bi ara gene yaptiydi aynısını bana 😀 aptallik bende aga hep kaniyom insanlara60 kya razıyım diyor adam
Gerçi sende bilmiyordın unuttum 🤣Hmmm diyosunn 😀 alla alla bak sen şu işe
La o tangonun sözünü tutma ihtimali uzayda bile yok o sen kazanırsan diye kendine pay çıkaemak için o teklifi yapmışAdam gene piyasadan kayboldu geçen bi ara gene yaptiydi aynısını bana 😀 aptallik bende aga hep kaniyom insanlara
Lan bu 2dir aynısını yapıyor kekliyor eger gunah benden gider sinirlenirsem sülalesinde en büyük dedesinden arkasındaki kıllara kadar bulurum hakkını veririm hele sabrım tükensin bak napcamLa o tangonun sözünü tutma ihtimali uzayda bile yok o sen kazanırsan diye kendine pay çıkaemak için o teklifi yapmış
Bulmak kolay istersen buluruz anında herşeyiniLan bu 2dir aynısını yapıyor kekliyor eger gunah benden gider sinirlenirsem sülalesinde en büyük dedesinden arkasındaki kıllara kadar bulurum hakkını veririm hele sabrım tükensin bak napcam
Kankam o tanıyo biliyo beni zaten napabilicegimi iyi bilir lakin sorun şu degermi kalkıp uğraşmayaBulmak kolay istersen buluruz anında herşeyini
Adam değmez yarın birgün bir bahane ile gelirKankam o tanıyo biliyo beni zaten napabilicegimi iyi bilir lakin sorun şu degermi kalkıp uğraşmaya
Beni kimse ciddiye almıyor erhanımSalzburg Allah belanı versin 75 dakika maçtan gol gelmedi
PSG 2Salzburg Allah belanı versin 75 dakika maçtan gol gelmedi
Kanka 290k parasını istemedik zaten 60k at dedik oda nanay kalkıp uğraşırsam degermi degmezmi ona karar veremedim yoksa o beni cok iyi bilir evinde kaçak gaz varmi onu bile bulabilirimAdam değmez yarın birgün bir bahane ile gelir