- 30,266
- 22,243
- 113
Sağ sol bilmeyen adamın ayagına yatak carsafı bağladılarTerhis olana kadar ortalamayı yükseltiyordum.
Sağ sol bilmeyen adamın ayagına yatak carsafı bağladılarTerhis olana kadar ortalamayı yükseltiyordum.
Valla anlamakta güçlük çektiğim nadir olaylardan biridir bu askerdeykenBir insan mesela nasıl sol sağ yapamaz sol dediğin zaman sağ ayağını kaldırır mesela
Ciddi olamazsinSağ sol bilmeyen adamın ayagına yatak carsafı bağladılar
Sağ tarafa bagladılar sağ diyince bunu bascan dedıler yemın torenı yürüyüşü hazırlıgındaCiddi olamazsin
Acemideyken bizde biri vardı aynı ayağı ile aynı elini kaldırıp yürüyordu komutan diyordu oğlum bunu nasıl becerebiliyorsun bunu yapmak daha zor diyordu aqBir insan mesela nasıl sol sağ yapamaz sol dediğin zaman sağ ayağını kaldırır mesela
bi o evladı yüzünden hergün urfanın o sıcağında lav olmuş asfaltta az mı süründük artık ağaçtan düşen dutlar yerde karamelize olmuş düşün üstünde o asvaltta su topluyordu heryerimiz aqValla anlamakta güçlük çektiğim nadir olaylardan biridir bu askerdeyken
Puhahahaha yemin ederim aynısı vardı bizde de. Bı kaç kez bende denemek istedim beceremedim 😂Acemideyken bizde biri vardı aynı ayağı ile aynı elini kaldırıp yürüyordu komutan diyordu oğlum bunu nasıl becerebiliyorsun bunu yapmak daha zor diyordu aq
odul ıstemıyorum bolsans
Zengin kankammodul ıstemıyorum bolsans![]()
Yok kanka sıfırım ama adamı dün zarara ugrattım ondan öle dedimZengin kankamm
Seninle ortak yönümün olması üÜzücüYok kanka sıfırım ama adamı dün zarara ugrattım ondan öle dedim
@sapsap10 nerde lâ 2 3 gündür pek yok burdan çıkmaz gulusurduk inşallah sıkıntj yokturSeninle ortak yönümün olması üÜzücü
Gecmiyorrrr6 kanka haftaya pazar evdeyim aq
Mk kantine gidiyordum yan tarafta tanımadiğim iki çocuk daha gidiyordu. karşıdan komutan geldi o mallardan biri sol elle selam verince ayaküstü mıntıka yapmıştık. Tek sucum orda olmakAcemideyken bizde biri vardı aynı ayağı ile aynı elini kaldırıp yürüyordu komutan diyordu oğlum bunu nasıl becerebiliyorsun bunu yapmak daha zor diyordu aq
Selam solla verılıyor zatenMk kantine gidiyordum yan tarafta tanımadiğim iki çocuk daha gidiyordu. karşıdan komutan geldi o mallardan biri sol elle selam verince ayaküstü mıntıka yapmıştık. Tek sucum orda olmak