- 12,510
- 12,633
- 113
Hüngür hüngür ağladık yalan mı soyleyeyim kardeşim-Kimse bana inanmıyorken beni bir tek leicester istedi.
Vefa beee
Hüngür hüngür ağladık yalan mı soyleyeyim kardeşim-Kimse bana inanmıyorken beni bir tek leicester istedi.
Vefa beee
6 kanka haftaya pazar evdeyim aqLa kac gun kaldi simdide 10 de öleyim artik
Böyle hikayelerin hastasıyız dostHüngür hüngür ağladık yalan mı soyleyeyim kardeşim
Taraftar mı kardeşim vardyGördüm onu ama oyuncunun biri dediğin adam jamie vardy dost
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.m.youtube.com
Ha gayret dost 480 mesaj kalmışHepsi olur
Yalvarırım git voleybol izle kardeşim sen lütfenTaraftar mı kardeşim vardy
9La kac gun kaldi simdide 10 de öleyim artik
Yalvarma ezik ezikYalvarırım git voleybol izle kardeşim sen lütfen
Ya sen kıdemli başçavuş musun kardeşim bitir artık şu askerliği6 kanka haftaya pazar evdeyim aq
Onların ben aq albayda yok onlarda ki egoYa sen kıdemli başçavuş musun kardeşim bitir artık şu askerliği
Bizdekiler babacan adamdı 5 ay yanlarındaydımOnların ben aq albayda yok onlarda ki ego
Ama bisey diyim mi harbiden askerde çok salak insan oluyor adamlara hak veriyorum bazen harbi iyi kafayı yemiyorlar hayatları boyunca erlerle uğraşıyorlarBizdekiler babacan adamdı 5 ay yanlarındaydım
Türkiye'nin zeka ortalaması askerde anlıyorsunAma bisey diyim mi harbiden askerde çok salak insan oluyor adamlara hak veriyorum bazen harbi iyi kafayı yemiyorlar hayatları boyunca erlerle uğraşıyorlar
Terhis olana kadar ortalamayı yükseltiyordum.Türkiye'nin zeka ortalaması askerde anlıyorsun
sana hiç bu kadar katılacağımı düşünmemiştim orada dedim ki gerçekten normal bazı şeyler bu ülkedeTürkiye'nin zeka ortalaması askerde anlıyorsun
Bir insan mesela nasıl sol sağ yapamaz sol dediğin zaman sağ ayağını kaldırır meselaTerhis olana kadar ortalamayı yükseltiyordum.
Şunu yazdığını görseler bir hafta erken terhisten şu an evdeydin dostAma bisey diyim mi harbiden askerde çok salak insan oluyor adamlara hak veriyorum bazen harbi iyi kafayı yemiyorlar hayatları boyunca erlerle uğraşıyorlar
Beyin lobları ters olabilirBir insan mesela nasıl sol sağ yapamaz sol dediğin zaman sağ ayağını kaldırır mesela