- 80,244
- 53,079
- 113
Eyvallah hemşo
Eyvallah hemşo
Ah metinim ah kendini kandirmaya devam et sen puahahahaUlan hep ufak tefek tınlamıyoruz dert olıyor sonra ya @butragueno gıbı 300k borcum olsaydı dıye düşünüp güne mutlu baslıyorum ahhaha
senin borcu kayın pederin kapattı diye duyduk bizAh metinim ah kendini kandirmaya devam et sen puahahaha
adamın benden haberı olsa ılk borcumu kapatırdısenin borcu kayın pederin kapattı diye duyduk biz
He ya zengin bir kiz lazim puahaasenin borcu kayın pederin kapattı diye duyduk biz
İspanya kralı onun kayın babası, kralın kızı prenses sofia barcelona orta sahası gavi'den red yiyince suvatı eklemiş instadan öyle tanışmışlar suvata vurulmuş anadolunun genç yağız delikanlı erkeğineadamın benden haberı olsa ılk borcumu kapatırdı![]()
onlarda borcu olan fakır kumarbaz erkek arıyo kankaHe ya zengin bir kiz lazim puahaa
suatta şive varmı acaba merak ettım suanİspanya kralı onun kayın babası, kralın kızı prenses barcelona orta sahası gavi'den red yiyince suvatı eklemiş instadan öyle tanışmışlar suvata vurulmuş anadolunun genç yağız delikanlı erkeğine
Kardeşim tip olunca ararlar sen merak etme puahhahaonlarda borcu olan fakır kumarbaz erkek arıyo kanka![]()
Yok urfada bana hep nerelisin diye sorarlar puhahaasuatta şive varmı acaba merak ettım suan![]()
Puhaha diye gülen birinde şive olmaz metinsuatta şive varmı acaba merak ettım suan![]()
Okc 4-1 denverYok urfada bana hep nerelisin diye sorarlar puhahaa
Sorana madrid zerzuala sarayında yaşıyorum diyebilirsin artıkYok urfada bana hep nerelisin diye sorarlar puhahaa
balıklı golde balıgımSorana madrid zerzuala sarayında yaşıyorum diyebilirsin artık
benim hatunda öldü erik gibiydi kütür kütür kraliyet ailesi bize iyi gelmiyor ah üzümlü kekim elizabethbalıklı golde balıgım![]()
Başa baş gider jokic baba farkiOkc 4-1 denver
@Erhan2121 jokic 10.5 üst assistBaşa baş gider jokic baba farki
Adam 1 milyon kisiden 1 lira alip milyoner olacak puahhahha