- 22,435
- 23,079
- 113
Aynen ama adamın kendi iddaa bayisi varmış zaten her kupon dan komisyonda alıyor artı olarakHee gördüm onu elınde bır tomar bılet var
Aynen ama adamın kendi iddaa bayisi varmış zaten her kupon dan komisyonda alıyor artı olarakHee gördüm onu elınde bır tomar bılet var
Wsp bakAdamın birisi 50 maça skor oynamış her birine 1k basmış 50 kupon dan 3 tanesi gelmiş 47tanesi yatmış ve 50k maliyetle 86k kazanmış
Hayirli olsun kardesim iban bilgilerim sende var 🤣10 dk da hedef tamam
Gelsin sen yeni dm den ibanini yaz dostumHayirli olsun kardesim iban bilgilerim sende var 🤣
1 karton sıgara bıde yol parası ıcın cüzdana 500 koy gerısını vur 😀Tehlikeli her an sifirlayablir
Metin neden kart borcun var belli oldu kardeşim1 karton sıgara bıde yol parası ıcın cüzdana 500 koy gerısını vur 😀
Dün sana atmamıştim sende yeni dm den İban atTamam cekım gelınce gene oyna günde 2 kere sanırım o promosyon
AnlamadımWsp bak
Sigara param yok beyaz yoksa istememGelsin sen yeni dm den ibanini yaz dostum
Wastsaba bakAnlamadım
3 tanesi gelmiş dedıkten sonra 47 tanesi yatmış detayını neden verıyon kardeşim çıldırmamak için kendimi zor tutuyorumAdamın birisi 50 maça skor oynamış her birine 1k basmış 50 kupon dan 3 tanesi gelmiş 47tanesi yatmış ve 50k maliyetle 86k kazanmış
Borç yıgıdın kamcısıdırMetin neden kart borcun var belli oldu kardeşim
Burda iq -455 olan insanlar var3 tanesi gelmiş dedıkten sonra 47 tanesi yatmış detayını neden verıyon kardeşim çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum
Eyw gönlü bol bıcaklı kardesımDün sana atmamıştim sende yeni dm den İban at
İşte yiğit var birde sen varsınBorç yıgıdın kamcısıdır
Neyım var ayolllİşte yiğit var birde sen varsın
DoğruBurda iq -455 olan insanlar var
Şu fotonu değişip durma ben isimleri okumuyorum fotodan bakıyorum cevap verirken3 tanesi gelmiş dedıkten sonra 47 tanesi yatmış detayını neden verıyon kardeşim çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum
Sürekli metini görmek nasıl duyguŞu fotonu değişip durma ben isimleri okumuyorum fotodan bakıyorum cevap verirken
Kışkırtıcı baştan cıkarıcıSürekli metini görmek nasıl duygu