- 12,760
- 6,056
- 113
Kumar vwr daha nolsunDoğrudur inanırım, noldu ki
Kumar vwr daha nolsunDoğrudur inanırım, noldu ki
Aynen zannedersem iyi para çektin piç etmedin umarımKumar vwr daha nolsun
Kral suan tek psra siteee 11 var yarin 4 de cekim. Baska yok ama borc faturanodendiAynen zannedersem iyi para çektin piç etmedin umarım
İyi bakalım bol şans sanaKral suan tek psra siteee 11 var yarin 4 de cekim. Baska yok ama borc faturanodendi
Sabah sabah şeytan dürttü çok güldüm bu msja,...şimdi uyursan çıplak çıplak uyanınca Şeytan aldatmasın biziİbadeti gelmiş az sonra şeytan dürtünce geçer
Şeytanı olmayan adam kazanamaz dayı iş birliksiz olmuyoSabah sabah şeytan dürttü çok güldüm bu msja,...şimdi uyursan çıplak çıplak uyanınca Şeytan aldatmasın bizi)))
Tek kelimeyle neden hep Kaybettigimin teşhisini ve tedavisini gösterdin yeğen ,,tsklerŞeytanı olmayan adam kazanamaz dayı iş birliksiz olmuyo
Ne demek rica ederim 😂Tek kelimeyle neden hep Kaybettigimin teşhisini ve tedavisini gösterdin yeğen ,,tskler
İsa dayıyı gör herkesin işi tıkırındaaBizden iki kişiye 200er potansiyelim var uyanık olan beğensin yeterli
Yetiştik mi 😀Bizden iki kişiye 200er potansiyelim var uyanık olan beğensin yeterli
Ooo yetistikBizden iki kişiye 200er potansiyelim var uyanık olan beğensin yeterli
Ağzın bal yesin,,rüyanda dışı şeytan gorİsa dayıyı gör herkesin işi tıkırındaa
Bu sefer de adam uyudu 😀Ağzın bal yesin,,rüyanda dışı şeytan gor
Uyumadım de diye dmye yazayım ddBu sefer de adam uyudu 😀
İkimizmi kaldık konuda Emrem..uyudu bunlar yaw...ddBu sefer de adam uyudu 😀
Sen dm yaz biz de bildirim bekleyelim 😀Uyumadım de diye dmye yazayım dd
Burayı dağıtmadan uyumaz o birazdan girer 😀İkimizmi kaldık konuda Emrem..uyudu bunlar yaw...dd