- 18,515
- 16,838
- 113
Bu nba ikinci per 58 çıkar mı pzt sabahına olan kombine kuponumuzda iy 104.5 üst demişizRonaldinho bile izlemio artık Brezilya milli takımını
Bu nba ikinci per 58 çıkar mı pzt sabahına olan kombine kuponumuzda iy 104.5 üst demişizRonaldinho bile izlemio artık Brezilya milli takımını
ÇıkmazBu nba ikinci per 58 çıkar mı pzt sabahına olan kombine kuponumuzda iy 104.5 üst demişiz
Ya hadi sg 😅Nasıl olduğunuzu soruyorum cevap veren yok insanlık ölmüş bu konuda o yüzden zengin olamıyosunuz
Sen çakmasın bize orjinalin lazimNasıl olduğunuzu soruyorum cevap veren yok insanlık ölmüş bu konuda o yüzden zengin olamıyosunuz
Zengin olduğumuz için insanlığımız yokNasıl olduğunuzu soruyorum cevap veren yok insanlık ölmüş bu konuda o yüzden zengin olamıyosunuz
Yaw yürü tractorune hocaZengin olduğumuz için insanlığımız yok
İsmail hocam maalesef şampiyon olamadı orda daPardon o ismail kartaldı
Marka uye yaziyor profilinde akshshsvsvsvd@makina123 duyduğuma göre bu @TheMachine denen çakma makine senin koltuğu kapmak istiyormuş dost
Olamadı mı puhahshahdjslsİsmail hocam maalesef şampiyon olamadı orda da
Valla öle cekım talebı vermeyı unuttukKumarin sonu yok baskan
Kaça çıktın battınValla öle cekım talebı vermeyı unuttuk
60 tl fazlayı gördümKaça çıktın battın
Çekseydin keşke60 tl fazlayı gördüm
Bunun contalar yanmış İsmail hocayı tractor'de teknik direktör ve şampiyon olmuş sanıyorOlamadı mı puhahshahdjsls
Var bır uğursuzluk bu ay 2 k felan çıkıyorum yok anasını satim ordan 1 tl fazlayı görmüyor slot oynasan yutuyor bahıs oynasan yatıyorÇekseydin keşke