- 24,053
- 22,506
- 113
Sana şapşap atsin adam maaş aldi kayip artikHoşgeldin dost. Ben de
Sana şapşap atsin adam maaş aldi kayip artikHoşgeldin dost. Ben de
Şapşap umutsuz vaka. Maaşı bitirip borca girer sonra gelir dostSana şapşap atsin adam maaş aldi kayip artik
Suatım denver maçını boş geçmeyeceksin hadi yine iyisin muhahaBekliyoruz novacigim basket lazim mi![]()
Valla artik ona yağmurlu havada su yok hocamŞapşap umutsuz vaka. Maaşı bitirip borca girer sonra gelir dost
Normalde denverda nettimde kawhi benim adam fena ama yine favori denver benceSuatım denver maçını boş geçmeyeceksin hadi yine iyisin muhaha
Hangisi sence denver mi clippers mi
Hocam gördün mü foruma maç 4-1 ken tecavüz var yazdık maç öyle bitti.Sanmam. Atam zaten hep paralı
Bende denver 1-0 öndeyken clippers demiştim sana belki hatırlarsın ama bugun denver tokatlayacak gibi geliyorNormalde denverda nettimde kawhi benim adam fena ama yine favori denver bence
Ekmegimizden ettin bizi hainHocam gördün mü foruma maç 4-1 ken tecavüz var yazdık maç öyle bitti.
Osi özeli alamadık diye ağladık adamın ayağı birbirine dolandı
Bizde boş değiliz hocam puhaha
1 0 degildi daha baslamamisti puahaBende denver 1-0 öndeyken clippers demiştim sana belki hatırlarsın ama bugun denver tokatlayacak gibi geliyor
Betewin 78k öder miEkmegimizden ettin bizi hain
Okc rakiplerinden bahsediyorduk doğru. Sen denver oklahamayı tokatlar diyince bende önce clippersi geçsinler demiştim1 0 degildi daha baslamamisti puaha
Bi şu 3 saat geçmicek sandım@egehandro @Metings1905 zink zank zonk
Efendm
Çekim bekliyorum gelirse kişi başı 300 zınkEfendm
Odemez gibiBetewin 78k öder mi
Bende öyle düşündüm o yüzden bakiyeyi oraya çıkarmadım.Odemez gibi
Ben her seyi hatirliyom pauaha lakers mal cikti denver houston demistim ikiside 3 3 e geldiOkc rakiplerinden bahsediyorduk doğru. Sen denver oklahamayı tokatlar diyince bende önce clippersi geçsinler demiştim
Ne hafıza var be kardeşim
Dogru kararBende öyle düşündüm o yüzden bakiyeyi oraya çıkarmadım.
Bu muhabbette ben de vardim. Valenciennes memphis 4 1 alir diyordu doğruBen her seyi hatirliyom pauaha lakers mal cikti denver houston demistim ikiside 3 3 e geldi