- 30,266
- 22,243
- 113
@sapsap10 lâ aran nasıl
@sapsap10 lâ aran nasıl
O kim@sapsap10 lâ aran nasıl
Tamam anlasıldı merkez
Ben hakkımı istesem 10 katı olarak alırım herşey benim üstüme dükkanda ama 1 ay içinde memlekete döncem için takmıyom fazlaÖyle yapan çok var ben çok gördüm burda önemli olan senin hakkını alıp alamaman çoğu kimse hakkını vermiyor çünkü o rolde çalışan adamlara
Dukkan geliri elinden gecmiyor mu laUmursamaz patron
Evet benden geçiyor ama gelir gider ayrı aylık ödemeler diğer şubeden yapılıyorDukkan geliri elinden gecmiyor mu la
Eee memlekette napcan iş olayını varmı bseyEvet benden geçiyor ama gelir gider ayrı aylık ödemeler diğer şubeden yapılıyor
Aynı işi kendim açacaamEee memlekette napcan iş olayını varmı bsey
Görüşmüyoruz@sapsap10 lâ aran nasıl
Hee neyse olmadi doveriz acaba gidecen diye mi vermiyor laEvet benden geçiyor ama gelir gider ayrı aylık ödemeler diğer şubeden yapılıyor
Sende elemana aynısını yaparsın patron olunca puajajAynı işi kendim açacaam
En iyisi o şekilde devam etmek gerçekten sıkıntı zamanında bende benzer bir iş yapmıştım bütün derdi ben çekiyordum aqBen hakkımı istesem 10 katı olarak alırım herşey benim üstüme dükkanda ama 1 ay içinde memlekete döncem için takmıyom fazla
Düğün pastası yapar mısınBizim aile Komple pasta börek ustası
1 2 güne duzelıe salıh kın tutmazGörüşmüyoruz
Tek imzamla şubeyi kapatır 🤣 gitmemle alakası yok carrefoursadan ödeme bekliyorHee neyse olmadi doveriz acaba gidecen diye mi vermiyor la
Kurdun dişine kan değdi1 2 güne duzelıe salıh kın tutmaz
Dişini koparırımKurdun dişine kan değdi
40kDüğün pastası yapar mısın