- 18,515
- 16,838
- 113
Spack mpack bi şey yapıp gelecekTek maç olmuyor mu la
Spack mpack bi şey yapıp gelecekTek maç olmuyor mu la
SıkıntjSpack mpack bi şey yapıp gelecek
Yap yapıştır alıştır reis 3 sana yeter 😅Kankalar 5 yaptim cekiyorum smdi telefonum cok eski kasiyor hep @egehandro gelince senin dunku hsaba atyorum metinle hocam sende olurmu
Tebrikler kontenjan artmadımı dostumKankalar 5 yaptim cekiyorum smdi telefonum cok eski kasiyor hep @egehandro gelince senin dunku hsaba atyorum metinle hocam sende olurmu
3 de vermedıler demı ulan 10 dk geçmiş sankı anayasa mkHereeyi gectim 5 yaptik 8 cekecektik 3 bin havaya gitti amk
Ah kardesim 3 tane cocuk gunluk giderleri para vwrken 1 er k yokken cesme suyuYap yapıştır alıştır reis 3 sana yeter 😅
Vrrmediler keske verselerdi.3 de vermedıler demı ulan 10 dk geçmiş sankı anayasa mk
1 k da anneye at kalsın ordaVrrmediler keske verselerdi.
Kqnka tel valla cok eski yazdysan gormedimLannn ortak olurum diye kimse takmadı bile beni boza iptal diyorum
Sen simdi gene 1 yatırıp 5 yapıp 8 çekcenVrrmediler keske verselerdi.
Yok betrwin gece bnusu alcam smdi 1 e 1 cekeriz yine atarim bir kac kisiye 6 yap 9 cek vwr onuda alcam1 k da anneye at kalsın orda
6 yap 9 cek varSen simdi gene 1 yatırıp 5 yapıp 8 çekcen
3 müze 1 k versin bızde deneyelım 4 kısı ortak kasa fıkıre bak zehırSen simdi gene 1 yatırıp 5 yapıp 8 çekcen
Egeye 1 k atcam zaten size kalmis 6 yap 9 cek mac oncesi ucunuz yazin 6 oran3 müze 1 k versin bızde deneyelım 4 kısı ortak kasa fıkıre bak zehır
Ege zaten ortak olucam diye görmezden geliyorSen simdi gene 1 yatırıp 5 yapıp 8 çekcen
SıfırlandımOlum balıkçının olayı bu zaten çek hadi paramızı
@Fterim1905 uyumuş elendi çabuk uyanmadanEgeye 1 k atcam zaten size kalmis 6 yap 9 cek mac oncesi ucunuz yazin 6 oran