- 12,760
- 6,056
- 113
Hee yazdim bekle bi dk yeter dedi dur iki dk dyorDkkskdkdksksksks gerçek mi dayı bu
Hee yazdim bekle bi dk yeter dedi dur iki dk dyorDkkskdkdksksksks gerçek mi dayı bu
Portakalı pekin ördeği çekti canım
Çocukları kaldırdığın gerçek miHee yazdim bekle bi dk yeter dedi dur iki dk dyor
Yarin aliriz sen yeterki ismarlaBu saatte yemek zarar
Baskan 5 yap 8 cek bnus aldim 12 ye kadar snuclanmasi lazim yani 12 ye kadar 5 kat yapmam lazimdi. 12 yi gecti saat bnus iptsl oldugu icin parada gitti ona ugrasyozKupon kazancı gecti işte dostum daha ne işlemi bu ?
Yok lan 8 dedimmi hepsi uyuyorÇocukları kaldırdığın gerçek mi
Lanet olsun o altyapiya herseyi sorun harbiden bu son olsun bence ordaBaskan 5 yap 8 cek bnus aldim 12 ye kadar snuclanmasi lazim yani 12 ye kadar 5 kat yapmam lazimdi. 12 yi gecti saat bnus iptsl oldugu icin parada gitti ona ugrasyoz
Sen kimsin kralLanet olsun o altyapiya herseyi sorun harbiden bu son olsun bence orda
Tek maç olmuyor mu kanka vur geçsin
Çek şu parayı yeter artık caminin orda bozacılar var canım çekti4140 cekim verdim bi denim bakalim
Ramazan var eyupsultan yemcisi gusel bir kardesim gecen kursunladilar cocuguÇek şu parayı yeter artık caminin orda bozacılar var canım çekti![]()
1k 2 orana vurmaktan baska care kalmadiYemedi beyler
Harbiden mi Fahri Korutürkde tartıcı bir çocuk var bılıyon mu onuRamazan var eyupsultan yemcisi gusel bir kardesim gecen kursunladilar cocugu
Tamam reis kolay diyorsun 5yapmak yap bari deYemedi beyler
Tek maç olmuyor mu laYemedi beyler
Her alan serbest mi acabaTamam reis kolay diyorsun 5yapmak yap bari de