- 12,760
- 6,056
- 113
Kupon sonuclandi bakiyeme hicbir para yansimadi destekttyim 12 ye kadar bitmesi lazimdi bnusun sarti bakalim savasiyoz yine
Ekli dosyalar
-
236.5 KB Görüntüleme: 8
La 12 ye kadar bıtmedı dıye sıfırlamasınlarKupon sonuclandi bakiyeme hicbir para yansimadi destekttyim 12 ye kadar bitmesi lazimdi bnusun sarti bakalim savasiyoz yine
Reis para yanabilir bi ihtimalKupon sonuclandi bakiyeme hicbir para yansimadi destekttyim 12 ye kadar bitmesi lazimdi bnusun sarti bakalim savasiyoz yine
Bakiyeye bsey yansimadi anlamadim cokemezler okadar kolaymiLa 12 ye kadar bıtmedı dıye sıfırlamasınlar
Ben öle bısı hatırlıyorum 12 ye kadar bıtnesk lazım dıye baksana bonusun şartlarnaBakiyeye bsey yansimadi anlamadim cokemezler okadar kolaymi
Ise bak para alcaz yatirmiyolar😡Kupon sonuclandi bakiyeme hicbir para yansimadi destekttyim 12 ye kadar bitmesi lazimdi bnusun sarti bakalim savasiyoz yine
Delikanlı gibi söylüyorum yok dostHocam delikanlı gibi yan hesap var mı
Abla kısmında patladımBakiyeye bsey yansimadi anlamadim cokemezler okadar kolaymi
Anaparayla oynanan kupon degil miIste ben o yuzden ilk yari aldim bahsi 12 olmasin diye anasni satim ya
Varol hocamDelikanlı gibi söylüyorum yok dost
Bekliyorum reisNerden baksan bi bokluk var. Kpon kasanci 3920 yazyor bakiyeye 4140 eklediler beklyorum hala
Hamburger çekti canim benimde vallaha
Bu saatte yemek zararHamburger çekti canim benimde vallaha
Dkkskdkdksksksks gerçek mi dayı bu
Kupon kazancı gecti işte dostum daha ne işlemi bu ?