- 22,435
- 23,079
- 113
Maaşın yanında bu hiçbişey KANKAMMM
Maaşın yanında bu hiçbişey KANKAMMM
Issızlık maası 18 k kankammm ayıpsın ateslerızMaaşın yanında bu hiçbişey KANKAMMM
8 de kapanır 18 de kardeşimIssızlık maası 18 k kankammm ayıpsın ateslerız
Sen paran yokken ne tatlısın öle yaaaa8 de kapanır 18 de kardeşim
Paramız vae kardeşim benim param yok dediğim senin maaştan fazla imiş ğuahajSen paran yokken ne tatlısın öle yaaaa
KankammmmParamız vae kardeşim benim param yok dediğim senin maaştan fazla imiş ğuahaj
PuahahahaParamız vae kardeşim benim param yok dediğim senin maaştan fazla imiş ğuahaj
Recepoglu baklavasıPuahahaha
İzlemedim daha kgufkgyfRecepoglu baklavası
Müge anlıya gıdıyor kapıda bırı verıyır elıne baklava kutusu yayında reklam yapıp solersen 7500 verırım dıyor buda programda olay anlatıyor recepoglu baklavada otururken olaylar oldu dıyor 😀😀İzlemedim daha kgufkgyf
Dert şey gıbıdır herkes en büyüğünü kendısınde sanarbu saatte derdi sıkıntısı olmayan uyur kardeşler maşallah maşallah
olum sen uyumuyon mu lan hiç vampir misin aq artık nasıl derdin varsa GKFSDJHGFDSDert şey gıbıdır herkes en büyüğünü kendısınde sanar
Ne bılım ya bugün pazar sanıyorum değilmişolum sen uyumuyon mu lan hiç vampir misin aq
Biz uyanığız dertten senide para uyutmuyor anlaşılambu saatte derdi sıkıntısı olmayan uyur kardeşler maşallah maşallah
ne parası aq dün aşağı bi indim bizim evde büyük avlu ve bahçe var 3 tane yavru kedi anneleride yok gözleride çapaklanmış kapanmış eve aldık yatırmıyorlar ciyak ciyak dellendimBiz uyanığız dertten senide para uyutmuyor anlaşılam
Ne bılım ya bugün pazar sanıyorum değilmiş
Ne karılar var beeeeeuyan metoooooooooooo
Inna binna sabirin o iyiliğin bir karşılığı yakındırne parası aq dün aşağı bi indim bizim evde büyük avlu ve bahçe var 3 tane yavru kedi anneleride yok gözleride çapaklanmış kapanmış eve aldık yatırmıyorlar ciyak ciyak dellendim
Ga ga ga gauyan metoooooooooooo