- 30,266
- 22,243
- 113
Yarasıneve geldim artik is bitti 1 kadeh viski sonra uyku modu oglene kadar >)
Yarasıneve geldim artik is bitti 1 kadeh viski sonra uyku modu oglene kadar >)
viski iyidir yerine gore orda pahali gercide iste hayat keske orda ucuz olsa.Afiyet olsun dost biz viski kullanmıyorum
Viski değil şu içemiyoruzzz diyeceğim de Pazar Kordon'da hem maçı izleyeceğim hem rakı masası beni bekler 😂😂😂viski iyidir yerine gore orda pahali gercide iste hayat keske orda ucuz olsa.
haha benden daha luks deniz raki ohhhhViski değil şu içemiyoruzzz diyeceğim de Pazar Kordon'da hem maçı izleyeceğim hem rakı masası beni bekler 😂😂😂
Haftada bir Yavrum olsun o kadar 😍🥂haha benden daha luks deniz raki ohhhh
Jojo ya yatır direkt çekGünaydin hayırlı sabahlar çarşamba günü 5 k akbnk kredi kartıms ödeme yaptım paycell yada papara ile çekemiyorum nakit. Lazım bilen varmı dostlar nasıl çekerim
Nasıl direk çekJojo ya yatır direkt çek
Çevrim istemiyor orası direkt yatırıp tekrar çekim yapabiliyorsunNasıl direk çek
Hacı hanımın kartı onunla uğraşamam başka çözüm yokmuÇevrim istemiyor orası direkt yatırıp tekrar çekim yapabiliyorsun
Ecopayz indir o zaman oraya yatırHacı hanımın kartı onunla uğraşamam başka çözüm yokmu
Eyyyyy uzaycı sen kimsin yaAllahım sana gelıyorum fırıncının iç sesi
Oda zor üyelik felan kımlık yollanınıcak başka yok muEcopayz indir o zaman oraya yatır
Paparanın olmaması saçma zaten başlı başına paparada halletmesi lazomdı sabrımı taşırmaOda zor üyelik felan kımlık yollanınıcak başka yok mu
Papara kart ile gıdıp gram altın alsa kuyumcudanPaparanın olmaması saçma zaten başlı başına paparada halletmesi lazomdı sabrımı taşırma
Karta ne gerek var la akbank kredi kartından paparaua yatırsın işte ben hep öyle yapıyorumPapara kart ile gıdıp gram altın alsa kuyumcudan
Param yok derdım yok mısssKarta ne gerek var la akbank kredi kartından paparaua yatırsın işte ben hep öyle yapıyorum
Pazartesi paramız var sabret 🤣Param yok derdım yok mısss
🥲🥲Pazartesi paramız var sabret 🤣