- 30,276
- 22,253
- 113
Bende onlıneO kapalı herkeste🤣
Bende onlıneO kapalı herkeste🤣
Ufak oyuncuların kapanmıyo metinim yırttınBende onlıne
Üzdün gönlümü almak ıstermısnUfak oyuncuların kapanmıyo metinim yırttın
Bende de açık içinde 97₺ duruyo halaO kapalı herkeste🤣
işin şakası bi yana da ne güzel beyaz kapanmamış çok rahattı bok var kapandı bizimkiÜzdün gönlümü almak ıstermısn
Gittiği yere kadar bakalım yaUfak oyuncuların kapanmıyo metinim yırttın
İyi la attığımla birleştir ödülü de al kapanıyo sonra herhalde 1k🤣Bende de açık içinde 97₺ duruyo hala
Ben paratım kullanıyom genelde bıde papelişin şakası bi yana da ne güzel beyaz kapanmamış çok rahattı bok var kapandı bizimkş
Kapanır kapanır artık son demler 😅 stres 0İyi la attığımla birleştir ödülü de al kapanıyo sonra herhalde 1k🤣
Offf napcam yaaaaİyi la attığımla birleştir ödülü de al kapanıyo sonra herhalde 1k🤣
Paratim eski mefete demi telefon güncellemem lazınBen paratım kullanıyom genelde bıde papel
Aynen oParatim eski mefete demi telefon güncellemem lazın
Hatun zaraya gidene kadar kapataymış şunlarıOfff napcam yaaaa
Bizi de stres ettin beyazKapanır kapanır artık son demler 😅 stres 0
Her gün dönüyor bir kez şu muhabbet aqParatim eski mefete demi telefon güncellemem lazın
Ama şöyle bısı var paratıme geçince mefete numaranda değişiyorParatim eski mefete demi telefon güncellemem lazın
Salih kardeşim 2250₺ sıktı sabah bi o kadar da ben bulunca azaldı bayaBizi de stres ettin beyaz
Fırıncı adamdırSalih kardeşim 2250₺ sıktı sabah bi o kadar da ben bulunca azaldı baya
La saolsun 3 4 aydır baya destek çıktı bıde nıke ayakkabı aldı 5 k ya geçende yüzüm yok düşün benım yüzüm yok 😀Hatun zaraya gidene kadar kapataymış şunları