- 80,248
- 53,085
- 113
Yok kanka buraya kupon attiktan sonra sifirladim ben pauahjaEe sessiz sessiz arkada oynayan herkesin sonu budur geçmiş olsun
Yok kanka buraya kupon attiktan sonra sifirladim ben pauahjaEe sessiz sessiz arkada oynayan herkesin sonu budur geçmiş olsun
Gülşah olsa basar mıydınİsa olsa basardım musa bencede zor
6 sında değil mi11 k lazım kira geldi
3 ünde6 sında değil mi
Ya nasıl eşşeksin anlamıyorum o kadar paran var kirayı ayırıp devam etmiyorsun onun için diyoruz burda olsa ben seni durdururdum beyaz3 ünde
SaplarımGülşah olsa basar mıydın
Ayırdım ya olum kirayı zaten 🤣Ya nasıl eşşeksin anlamıyorum o kadar paran var kirayı ayırıp devam etmiyorsun onun için diyoruz burda olsa ben seni durdururdum beyaz
Niye ağlıyon o zaman 257 lira var atayım istiyosan takılAyırdım ya olum kirayı zaten 🤣
Biz kızları beleş yoğuruyıuz
All in yapmışYa nasıl eşşeksin anlamıyorum o kadar paran var kirayı ayırıp devam etmiyorsun onun için diyoruz burda olsa ben seni durdururdum beyaz
Sizi kumbara olarak kullandım gece 1 de yatar kiramNiye ağlıyon o zaman 257 lira var atayım istiyosan takıl
Gece bişey yatmıyor boşa heveslenme gün içi yatıyorSizi kumbara olarak kullandım gece 1 de yatar kiram
Uyurum zateb o saate gün içi sana taakcam amaGece bişey yatmıyor boşa heveslenme gün içi yatıyor![]()
Gazoz olma efsane ol kardeşim futbol devam5 k dün çalışanın birine avans vermiştim 12 k da diğer çalışanın maaşına destek atmıştım pazarteside onlar gelir dönerim geri NBA kuponu çakarım
Pazartesi bi 5 oran basarız 15k o zaman futbolGazoz olma efsane ol kardeşim futbol devam
Kardeşim yarın paramız geliyor değil miNe mutlu olması mal mısın nesin ya![]()
pazartesi olmadı be hafta sonu olsa iyiydi cuma cumartesi pazarPazartesi bi 5 oran basarız 15k o zaman futbol