- 8,447
- 10,675
- 113
Şunu her attığında gülüyorum aq
Şunu her attığında gülüyorum aq
Abi alin işte valla oynadim yav @Vbet Türkiye ilk soruyu geri getirin yoksa ferdiyi yollarim puajahHerkese farkli soru la ilk 60 dk galibi psg dedik
Kardesim hakkimizi savunsana puahhahaÇin maçına bak ilk yarı 9-0 bitti 5-0 ken dakika 23 te 2 gol çıkar 1.70 ti aq para dağıttı maç
Büyüleyici bir enerjisi var videonunŞunu her attığında gülüyorum aq
kardeşim hak hukuk mu kalmış memlekette (ben silivriye kaçar)Kardesim hakkimizi savunsana puahhaha
Dostum ilk defa görüyorum bunu. yazan oyunda bedava çevrim herhaldeDostlar betist eve donuste bu dustu ne buEkli dosyayı görüntüle 777705
Bonustan kazandık diye ödememezlik yaparlarmi acabaDostum ilk defa görüyorum bunu. yazan oyunda bedava çevrim herhalde
Sanmam zaten 5k yap 500 çekBonustan kazandık diye ödememezlik yaparlarmi acaba
O bonusu kaybettim 1200 tl direk oyuna giiriş yaptı 600 ödedi çekicem direk bakalım odermiSanmam zaten 5k yap 500 çek
Sanmam zaten 5k yap 500 çek
Bilgiler güncel değildir de simdiBetistten allah bilir en son ne zaman çekim yapmışımki sadece payfix bilgilerim var o sitede beyaz😁
Çekim açtım şimdi inş kelek yapmazlarBilgiler güncel değildir de simdi
Saglik olsun200 TL ile mucize peşinde koştuk, olmadı yine
Onlar kumarı bıraktı kardeşim nasipse umre yolundalarDostlar bodo maçında bodo iy 0.5 üst 2.80 oran var oynicaksaniz değerlendirin bu maçı @Mrlbra @Barrios @egehandro @Metings1905 @butragueno
Kalktık noldu sıfırlanıp mı geldinKALKIN SABAH OLDU
Allah'ın lanetli gününe günaydın Houston allah seni alsın elen aw takımı