- 80,248
- 53,085
- 113
Benim izledigim kisimda faulu bile yoktu mac sonu ama baskasiyla kavga cikti hafif ondan atildiDraymond greenle çok sürtüşüyorlar 2-3 maçtır kesin o aldırmıştır faulleri 😄
Benim izledigim kisimda faulu bile yoktu mac sonu ama baskasiyla kavga cikti hafif ondan atildiDraymond greenle çok sürtüşüyorlar 2-3 maçtır kesin o aldırmıştır faulleri 😄
Sağlık olsun laKeşke bugünde işe geç kalsaydım
Benim ilk soruyu algilamamis la buraya bile yazdim psg 0-60 dk galibi diye almamis onu inter tek demistik o da 3 le geldi puahhVbette piç oldu psg ye çift dedik tek oldu barçaya tek dedik çift oldu
Alt üst kastettim atam. Ben pek anlamam NBAden ama ne zaman bu taktikle oynasam %70 falan tutuyor garip şekildeLakers 2 çeyrekte kaybetti
Bi 25-30 k alacağımız var Allah'tan onlarla geri döneriz bir şekilde kiradan kalanlaSağlık olsun la
Her kumarcının yaşadiği durumlar
İlmek ilmek örüyorsun bi anda ne olduğunu anlamadan gidiyor
Ve sonrasında yaşanan pişmanlık
Hocam ben houston ilk iki ceyrekten aldim puahha 2 sinide yendi farkliHayret ediyorum şu NBAden nasıl para kaybediosunuz hocam. Ilk per ne çıkarsa ikinci per tersini al mis gibi para
İlk 2 perde alt bitti hocam aynı zamanda Lakers ve Houston da ilk 2 perde üst 🤣Alt üst kastettim atam. Ben pek anlamam NBAden ama ne zaman bu taktikle oynasam %70 falan tutuyor garip şekilde
O boş ya başta iki ihtimallı soruyorlar son sorularda 3 ihtimalli cevplar cıkıyor fazla ballı olmadınmı 7-8 dogruyu bulamazsınVbette piç oldu psg ye çift dedik tek oldu barçaya tek dedik çift oldu
olm çift bitti inter orada totalini soruyor golünBenim ilk soruyu algilamamis la buraya bile yazdim psg 0-60 dk galibi diye almamis onu inter tek demistik o da 3 le geldi puahh
Atam %100 demedim zaten yav %70 dedim puhahaİlk 2 perde alt bitti hocam aynı zamanda Lakers ve Houston da ilk 2 perde üst 🤣
Hayret ediyorum şu NBAden nasıl para kaybediosunuz hocam. Ilk per ne çıkarsa ikinci per tersini al mis gibi para
Herkese farkli la bende takimdiolm çift bitti inter orada totalini soruyor golün
Evet mesela bak ilk per üst aldım geldi ikinci per GS warriors kazanır dedim olmadı maalesef puhahaHocam ben houston ilk iki ceyrekten aldim puahha 2 sinide yendi farkli
Bunda oduller cok iyi yav birde ....ilk sorumu niye almadiniz @Vbet Türkiye buraya da yazmistikolm çift bitti inter orada totalini soruyor golün
1 tane Atar diye mi tek dedin puhahahHerkese farkli la bende takimdi
51 tane Atar diye mi tek dedin puhahah
Hocam ilk 3 perde üst oldu puahha ama senin mantik dogru hele ki mali liginde lutfen dene hocam ilk per altsa üst üstse alt 4 5 seferdir deniyom hic yaniltmadiEvet mesela bak ilk per üst aldım geldi ikinci per GS warriors kazanır dedim olmadı maalesef puhaha
Aynen puahaha1 tane Atar diye mi tek dedin puhahah