- 31,431
- 23,182
- 113
Şu çanlı var 5 tane gelınce gırıyor jackpot oda ıyı3 gün once 20 betten ilk kez çevirdim 3k 10 dakika da bitti tobe ettim artık 3 bet dışına cikmam
Şu çanlı var 5 tane gelınce gırıyor jackpot oda ıyı3 gün once 20 betten ilk kez çevirdim 3k 10 dakika da bitti tobe ettim artık 3 bet dışına cikmam
Etiket bildirim mi geliyor aq 🤣Etiket gelince foruma girdim beyaz
Pujajahaha evi inlettimben kaçıyorum üstüne bizdende almaya kalkar bu![]()
Verebileceksen alır kanka 😅 gönder sen ona iban atar birazdan simdi ödülü yemiş diye yayılır çocuğun adıben kaçıyorum üstüne bizdende almaya kalkar bu![]()
Zaten egt dışında hayatta oynamam slotu pragmatic herkes oynuyor da bildiğin çöp vallaŞu çanlı var 5 tane gelınce gırıyor jackpot oda ıyı
Olum 🤣 gel buraya iban atben kaçıyorum üstüne bizdende almaya kalkar bu![]()
olsada göndersem kedilere mama aldım son mangırla sabaha aç kaldı kedicikler yawVerebileceksen alır kanka 😅 gönder sen ona iban atar birazdan simdi ödülü yemiş diye yayılır çocuğun adı
Bugün olesıne haklsınkı kanka 70k alsa olağanüstü haklı olucaktın puhahahaZaten egt dışında hayatta oynamam slotu pragmatic herkes oynuyor da bildiğin çöp valla
En iyisiZaten egt dışında hayatta oynamam slotu pragmatic herkes oynuyor da bildiğin çöp valla
Bende atayım mı atam puahhaOlum 🤣 gel buraya iban at
Eyyyy vıcdannnolsada göndersem kedilere mama aldım son mangırla sabaha aç kaldı kedicikler yaw![]()
ciddimisin tşk geçmiyon dimiOlum 🤣 gel buraya iban at
Ne kadar atacazolsada göndersem kedilere mama aldım son mangırla sabaha aç kaldı kedicikler yaw![]()
Pazarlıkta yapıyorNe kadar atacaz
Valla 70k alsaydım 20k bu konuda dağıtırdim da olmadı işte sağlık olsun bi dahaki sefere artikBugün olesıne haklsınkı kanka 70k alsa olağanüstü haklı olucaktın puhahaha
500 yeter senin güzel hatrınaNe kadar atacaz
Müptezel herif kendi konusunun ödülünü de unutmuşNe kadar atacaz
Kaç atcaz la 300 müPazarlıkta yapıyor
300 değil miMüptezel herif kendi konusunun ödülünü de unutmuş