1k ya kadar %100 tek kat çekimde bonus düşüyorBetewinde ne var
1k ya kadar %100 tek kat çekimde bonus düşüyorBetewinde ne var
Roll konusunda yapıyorum onu başlamadan dagıtım gelır mı çıldırmalık puhahahaO ne lan öyle çıkarmadan 3 gibi aq djandjs
Freebet diyebiliriz o zaman oran şartı neymiş1k ya kadar %100 tek kat çekimde bonus düşüyor
1.5 sanırımFreebet diyebiliriz o zaman oran şartı neymiş
Etiketlediğimi yapYatirima ek konusunq baksana
Bizim dayı neden red yedi dksmdjw tek katsa bonus bakiyeyide mi çekmiş acaba sjajd1.5 sanırım
Aç açBizim dayı neden red yedi dksmdjw tek katsa bonus bakiyeyide mi çekmiş acaba sjajd
Tşkler @MrlbraEtiketlediğimi yap
Yaptim kansiz bu srefsisler ya uc kurus kazandık diye sevindik neyse spackmanda sifirlim bu sinirle a.q ibneleriEtiketlediğimi yap
Nerden ss aldın metinim🤣
Çektirirler attın mı ssYaptim kansiz bu srefsisler ya uc kurus kazandık diye sevindik neyse spackmanda sifirlim bu sinirle a.q ibneleri
Attm cekime bile kapatmislar 7900 yap 790 dys dyor aq nasil is baskasi cekiyor abiÇektirirler attın mı ss
Alperen 2 asist 4 ribont alirsa 4250 gelfek atarim sanaÇektirirler attın mı ss
Tümbetten cekmıs bırı konu acmıs hesabında 15 k var 100 k daha vuruyor para parayı çekiyorNerden ss aldın metinim🤣
Fark çok bench dönmezse iyiAlperen 2 asist 4 ribont alirsa 4250 gelfek atarim sana
KankammmAlperen 2 asist 4 ribont alirsa 4250 gelfek atarim sana
3 foulle oynyor bide 😑Kankammm
Offff ya slk alperen lütfen gelsın3 foulle oynyor bide 😑
Engellenmis icerigi goster
5 kişiyede 100er verdiTümbetten cekmıs bırı konu acmıs hesabında 15 k var 100 k daha vuruyor para parayı çekiyor