- 2,808
- 1,820
- 113
Vardı vardı %10 veriyordu 🤣Öyle bi şey mi vardı olum salladım ben, kansız thomas beni dolandırdıgından beri siteye giriş bile yapmadım tramvayım var
Vardı vardı %10 veriyordu 🤣Öyle bi şey mi vardı olum salladım ben, kansız thomas beni dolandırdıgından beri siteye giriş bile yapmadım tramvayım var
Roll takıp edıyoruz basarın yok 😀Sözde banka beyaz
Bu kadar açıklamaya gerek yoktu la tepkime atıp geçseydin keşkeYok retroda yemiştim maaşı
Orasıda suata rica etmiştim ekletsin diye anlık kayıp alınca haftalık veya aylık eklemiyormuş
Betkom hem anlık hem haftalık hem aylık eklıyor 100-200 bişey eklenır
Yatırım aralığı şeklinde belirlemişler. Direk yatırdığının yüzdesını almıyorlar
Tek sayı iki sayı lanetim var kuru yer kalıyor bir yerlerde evdeki banyoya itfaiye hortumu taktıracamRoll takıp edıyoruz basarın yok 😀
??Hediyeler minimum 25₺ değerinden 10.000₺ değerine kadar freespin olarak aktarılacaktır.
Hediye freespinlerin herhangi bir çevrim şartı ve kazanç sınırı yoktur.
Hediye freespinler 01.05.2025 saat 00:01'de hesabınıza giriş yaptığınız gibi otomatik olarak aktarılacaktır.
Ya dost çarkından 50 fs çıkıyor 75k yap ben 100'e tamamlarımTam mesajını okurken betgitin etkinlik çekim limitinin 75K olarak güncellendiğini gördüm, betgit adamdır, sitedir yumlu beyefendi
Nerenin malı bu abiHediyeler minimum 25₺ değerinden 10.000₺ değerine kadar freespin olarak aktarılacaktır.
Hediye freespinlerin herhangi bir çevrim şartı ve kazanç sınırı yoktur.
Hediye freespinler 01.05.2025 saat 00:01'de hesabınıza giriş yaptığınız gibi otomatik olarak aktarılacaktır.
Olmaz yav asist yapamiyor o kadar bu maca farkli taktikle cikmasi gerek gelmesi icin
Yapıyorda çok kaçırıyor kamillerOlmaz yav asist yapamiyor o kadar bu maca farkli taktikle cikmasi gerek gelmesi icin
Onun yerine green dd dene puahaYapıyorda çok kaçırıyor kamiller
Belki atmaz attırır greene filan
Yemez yedirir giymez giydirir 😄
5k atıldıOnun yerine green dd dene puaha