- 48,743
- 53,285
- 113
Fırıncı en son 1989 da çıktık ondada adam kalp krizi geçirdi sakın bana site ödemedi belge istedi bahanelerle gelme puaha
Herşey paramı laaa takp ediyoruzBaskete el atın acil ama dağıtım yapamam onu bilerek sinerji yapın 😅
Kardeşim sonra benim bi 6K gözlük parası var onu aradan çıkaralım sonrasında @butragueno nun nişanı @sapsap10 ın çocuklarının sünneti böyle böyle gidelim aksnajjsbsjdBaskete el atın acil ama dağıtım yapamam onu bilerek sinerji yapın 😅
Gözlüğü beğen karttan hallederiz şube varsa da dur bi maçı getir önceKardeşim sonra benim bi 6K gözlük parası var onu aradan çıkaralım sonrasında @butragueno nun nişanı @sapsap10 ın çocuklarının sünneti böyle böyle gidelim aksnajjsbsjd
6k cok paşam sira bize gelmez puajjaKardeşim sonra benim bi 6K gözlük parası var onu aradan çıkaralım sonrasında @butragueno nun nişanı @sapsap10 ın çocuklarının sünneti böyle böyle gidelim aksnajjsbsjd
Ahaha eyv dost varlığın yeter takılıyorumGözlüğü beğen karttan hallederiz şube varsa da dur bi maçı getir önce
6k ne la kızlar ciks bulmasın mı bu kardeşini sgkskg6k cok paşam sira bize gelmez puajja
Kardesim madem boyle sinirsiz kart var ihtiyaclari giderelim yarisini nakit atariz puajhaGözlüğü beğen karttan hallederiz şube varsa da dur bi maçı getir önce
Dost şimdi iş yerinde o size toplu olarak ulaşır tebrikler@Mrlbra kral çekiliş kazanmışız da dm kapalı 🧐
Dogru dedin 22klik bir tane begenmistim bende 22k yi gorunce elimden attim puahhaha6k ne la kızlar ciks bulmasın mı bu kardeşini sgkskg
EyvallahDost şimdi iş yerinde o size toplu olarak ulaşır tebrikler
Online veya nakit çekim yok fiziki olarak sınırı yokKardesim madem boyle sinirsiz kart var ihtiyaclari giderelim yarisini nakit atariz puajha
Kargolarsin alip puahahaOnline veya nakit çekim yok fiziki olarak sınırı yok
kulaklarımız taşımaz o 22k lık gözlüğü kankam gfgfdDogru dedin 22klik bir tane begenmistim bende 22k yi gorunce elimden attim puahhaha
Ulan daha yenı geçtim eve 2 2 olmuş özel oran gelıyoDogru dedin 22klik bir tane begenmistim bende 22k yi gorunce elimden attim puahhaha
Elinden atmakta iyi cesaret takmadan 22 k da ödeyebilirdinDogru dedin 22klik bir tane begenmistim bende 22k yi gorunce elimden attim puahhaha