- 80,244
- 53,079
- 113
Belli bolgelerde olur public işe puahhapuahahah geçen birisiyle takıldık öyle bi fantezisi varmış dedim hayatta olmaz lgdkskgskgsd düşüncesi bile garip aq
Belli bolgelerde olur public işe puahhapuahahah geçen birisiyle takıldık öyle bi fantezisi varmış dedim hayatta olmaz lgdkskgskgsd düşüncesi bile garip aq
Güzel tskıp edıyor hakkkını vermek lazımDep yaklaştı yoksa uzar mı gene puhahah
kardeş çok kötü ya neler var ben 4 duvar olmadan mümkün değil gkdskgsdBelli bolgelerde olur public işe puahha
lan yürü gitsene artık iblissGüzel tskıp edıyor hakkkını vermek lazım
27 bunlar icin zor degilla fauller hemen dolarsa miss gecen alt verdik afamlar 5 snde bir faul yapiyodu yeminleDep yaklaştı yoksa uzar mı gene puhahah
Hadi metin la git artıkGüzel tskıp edıyor hakkkını vermek lazım
Bakalım baronlar ne ayarladıysa o gürcülerde çok dönüyor27 bunlar icin zor degilla fauller hemen dolarsa miss gecen alt verdik afamlar 5 snde bir faul yapiyodu yeminle
Millet karisini degisiyor onun yaninda bu cok masum kalir puahhakardeş çok kötü ya neler var ben 4 duvar olmadan mümkün değil gkdskgsd
olum sen söyleyince extra komik oluyor aq jkgflsdşkgsdopkgsdkgdsgsgsdshsfhbdshdMillet karisini degisiyor onun yaninda bu cok masum kalir puahha
@butragueno bır yatırıp keselım gıderızzlan yürü gitsene artık ibliss
Yaklasti baya birde 3 atis dep 100 100 uzasin lutfen phahhaBakalım baronlar ne ayarladıysa o gürcülerde çok dönüyor![]()
aramizdaki zengin belli oldu avm zenginler giderBen AVM gidiyorum kavga etmeyın kardeş kardeş oynayın
Puahahahha avm ye neden gittiğini bilsen öyle demezsin puahahahahahhaaramizdaki zengin belli oldu avm zenginler gider![]()
Pırasami alacan yineBen AVM gidiyorum kavga etmeyın kardeş kardeş oynayın
Hatun gelcek b şeyler alcakmış yanında süs kopegı gıbı dolancaz zara mango puajajaramizdaki zengin belli oldu avm zenginler gider![]()
KukiiiiiiiiiHatun gelcek b şeyler alcakmış yanında süs kopegı gıbı dolancaz zara mango puajaj
Yıyosa dolaşma pujajaKukiiiiiiiii
La dugunu yapsin evlenin sende zengin ol neyi bekliyon puhahaHatun gelcek b şeyler alcakmış yanında süs kopegı gıbı dolancaz zara mango puajaj
Ev sıçanzi puahhahaYaklasti baya birde 3 atis dep 100 100 uzasin lutfen phahha