- 30,266
- 22,243
- 113
Ben AVM gidiyorum kavga etmeyın kardeş kardeş oynayınDoğru diyo katılıyorum @Fterim1905 e 😂
Ben AVM gidiyorum kavga etmeyın kardeş kardeş oynayınDoğru diyo katılıyorum @Fterim1905 e 😂
OoooBen AVM gidiyorum kavga etmeyın kardeş kardeş oynayın
Ulanbatur verecek gibi
Avm mağaza kabin twitter türk ifşa
Betco essegi 75 gosteriyodu 71 misUlanbatur verecek gibi
AVM girişi foto gelir mi akbilli iseBen AVM gidiyorum kavga etmeyın kardeş kardeş oynayın
AVM girişi foto gelir mi akbilli ise
73 laBetco essegi 75 gosteriyodu 71 mis
Kardesim yakalanirsan linc yersin aman diyim puhahaAvm mağaza kabin twitter türk ifşa
Aynen atti 74 oldu o gelecek gibi de gürcü kritik
Auıdı li gelır puhahaAVM girişi foto gelir mi akbilli ise
tecrübeden mi doğru söyle bak gsdğkgsdkgsdKardesim yakalanirsan linc yersin aman diyim puhaha
Umarım gelir . Futura noyu biliyorsun zatebAynen atti 74 oldu o gelecek gibi de gürcü kritik
Bende para olmadığı için formül üretiyorum hocam sadece başka da elimden birsey gelmiyorÇok yardımcı oldun dost Allah seni eksik etmesin başımızdan
Aklima hic oyle bisey gelmez ak pugahatecrübeden mi doğru söyle bak gsdğkgsdkgsd
O cepte artık gürcüyü sayalımAynen atti 74 oldu o gelecek gibi de gürcü kritik
puahahah geçen birisiyle takıldık öyle bi fantezisi varmış dedim hayatta olmaz lgdkskgskgsd düşüncesi bile garip aqAklima hic oyle bisey gelmez ak pugaha
12 fark atmis mogolistani izlemistik bir ara fena degiller ordan gazi aldik puahjaO cepte artık gürcüyü sayalım
Dep yaklaştı yoksa uzar mı gene puhahah12 fark atmis mogolistani izlemistik bir ara fena degiller ordan gazi aldik puahja