Şu an yok güzel bişeyGüzel bonus var mı kolay
Şu an yok güzel bişeyGüzel bonus var mı kolay
Zaten demir gibiAllah tuttuğunu demir etsin hocam ama dikkat et her yere dokunma sonra dışarı çıkmazsın bak
Nerde o fırıncıZaten demir gibi
Bakıyorum yabancı konularda millete kardeş çekiyorsun. Bı ben kardeşin olamadımNerde o fırıncı
Hamur yoğuruyordurNerde o fırıncı
Kardeşim demedim zaten kardes demişimBakıyorum yabancı konularda millete kardeş çekiyorsun. Bı ben kardeşin olamadım
Canımın lehçesi yok mu puhahajaDzień dobry canım
Kaç para ulan bi kardeşlik ?Kardeşim demedim zaten kardes demişim![]()
277Kaç para ulan bi kardeşlik ?
Sonra veririm
Gidecegin bir isin var ne guzel keske benimde olsa hammminaBi işe geldik ne ara 15 sayfa konuştunuz kardeşim insan merak ediyor ağlayarak es geçtim sayfaları
15 sayfayı toplasan 1 sayfa etmiyorBi işe geldik ne ara 15 sayfa konuştunuz kardeşim insan merak ediyor ağlayarak es geçtim sayfaları
Şu an şanslısın en azından emeğini bu illete vermiyorsun benim gibiGidecegin bir isin var ne guzel keske benimde olsa hammmina
Olsa vericem para gelcek onu beklyom hala. 1250 lazim acil bugun buyuk ihtimal banlanirimŞu an şanslısın en azından emeğini bu illete vermiyorsun benim gibi
PolyanaŞu an şanslısın en azından emeğini bu illete vermiyorsun benim gibi
Kochanie ama aşkım diye söyleniyor bozmazsa seni kochanie de diyim dostCanımın lehçesi yok mu puhahaja
Bizim mintikaya girme be metoPolyana
Ne alaksi var kardeşim her ay 60k maaşı buraya sende ver sonra düşünceni yazPolyana