- 22,435
- 23,079
- 113
🤣 param yok aw siz beni ne sanıysanuzTepkime bile atmıyo para isteriz diye
🤣 param yok aw siz beni ne sanıysanuzTepkime bile atmıyo para isteriz diye
23002Maaşın kaç lira
İyi sabahtan beri senin maaşın 2 katını kaybettim
Gerçekten yalanı bırak hesap 20K üzerine çıktığı zaman 7Kişi 350-500₺ arası zınk geliyor, biz dün mü tanıdık seni🤣 param yok aw siz beni ne sanıysanuz
Kesinlikle öyle olmuşturİyi sabahtan beri senin maaşın 2 katını kaybettim
AynenKesinlikle öyle olmuştur
Hesbımda 1300₺ para var aqGerçekten yalanı bırak hesap 20K üzerine çıktığı zaman 7Kişi 350-500₺ arası zınk geliyor, biz dün mü tanıdık seni
Ya onunkuni ferdi ve makina yesin canları sağolsun yapmaz bizim dostlarımız temelimiz saglam çünkü 🔥Yanlış anlamasan bişey dicem @Metings1905 seni nasıl hala gambazlamadı anlamadım rüşvet falan mı yedi
Sitede 10 katı vardırHesbımda 1300₺ para var aq
Tamam 1000₺ kalsınHesbımda 1300₺ para var aq
Napcan 300₺ yi awTamam 1000₺ kalsın
Şans denicemNapcan 300₺ yi aw
Site 0 Brisbane City maçı 5 gol üstü var aq tek tek hesap veriyoruz birdeSitede 10 katı vardır
Tamam herkese faydan olmuş paylaşmak sunnetdir 300 talibimHesbımda 1300₺ para var aq
Tamam gelir o sen kazancı söyleSite 0 Brisbane City maçı 5 gol üstü var aq tek tek hesap veriyoruz birde
Ya kardeşim hahahahahaha bak Ugandalı müşrikler seni çıplak bi şekilde çarmıhta ağırlasa gene bi maça 6 gol almazsınSite 0 Brisbane City maçı 5 gol üstü var aq tek tek hesap veriyoruz birde
Şans denemesen şimdiye borç bitmişti aw özel oran ne oldu belki o gelecekŞans denicem
5Ya kardeşim hahahahahaha bak Ugandalı müşrikler seni çıplak bi şekilde çarmıhta ağırlasa gene bi maça 6 gol almazsın
Katılıyorum yalan parayla değil ki işteYa kardeşim hahahahahaha bak Ugandalı müşrikler seni çıplak bi şekilde çarmıhta ağırlasa gene bi maça 6 gol almazsın
Maçları bilmiyorum ki bana verdiğin tek bilgi barca maçı yarın dedin, diğer maçları bilmşyomŞans denemesen şimdiye borç bitmişti aw özel oran ne oldu belki o gelecek