Atam balinaGelme gelme komutanım gelme
Atam balinaGelme gelme komutanım gelme
Bir gece 100 k mı ne kaybetmiştik ondan kurmuştum 🤣Ne için kurduğunu hatırlatmiyorsun bayadir
Google bonusu ne la puahhaUlan son paramızı bastık Google bonusu 10 tl puhahah
Sıkma canını atam olur bazen böyle kayıplarGelme gelme komutanım gelme
Konusu var google bets10 9006 yazıyorsun gırıs yapıyorsun catttt 10 tlGoogle bonusu ne la puahha
Ne kaybı kardeşim biz kaybetmeyiz zararı çıkardık ödedik borcu çoktan cyber sağolsunSıkma canını atam olur bazen böyle kayıplar
Git zıbar o zamanNe kaybı kardeşim biz kaybetmeyiz zararı çıkardık ödedik borcu çoktan cyber sağolsun
Kankammmm @sapsap10 sen sol kolunu tut bende başka yerını tutcam puhaajjaNe kaybı kardeşim biz kaybetmeyiz zararı çıkardık ödedik borcu çoktan cyber sağolsun
Adam 2 gün önce rezidansta dondurma yiyordu. Ulan hayatKonusu var google bets10 9006 yazıyorsun gırıs yapıyorsun catttt 10 tl
Tam onu yapıyordumGit zıbar o zaman
SaplaaaaaaaaaaaaağğNe kaybı kardeşim biz kaybetmeyiz zararı çıkardık ödedik borcu çoktan cyber sağolsun
Uyu lutfenNe kaybı kardeşim biz kaybetmeyiz zararı çıkardık ödedik borcu çoktan cyber sağolsun
DurTam onu yapıyordum
Adam kim laAdam 2 gün önce rezidansta dondurma yiyordu. Ulan hayat
Dondurmanın çubuğu olsa şuan yokunu yalarım o durumdayımAdam 2 gün önce rezidansta dondurma yiyordu. Ulan hayat
Metin adamdırAdam kim la
Dondurmaya dedıAdam kim la
Adam erhandır sözünün erıMetin adamdır
Tanımıyorum kendisiniKankammmm @sapsap10 sen sol kolunu tut bende başka yerını tutcam puhaajja