- 12,692
- 13,048
- 113
Benim tarafta ki zebani swette farm atıyor diye çaktırmadan girebiliyorumDiğer dünyada tel serbestmi abi
Benim tarafta ki zebani swette farm atıyor diye çaktırmadan girebiliyorumDiğer dünyada tel serbestmi abi
Sözünü yesın ıstedımMetinmiş
Yaw sen sus Allah aşkına hep senin yüzünden gidip rulet oynuyorum artik sen soktun benim aklimaBenim tarafta ki zebani swette farm atıyor diye çaktırmadan girebiliyorum
Metin rezidansta takılıyor 7k atmaz. Atsa 7den fazla atarMetinmiş
Erhanım çok agrasıfsın sakın olYaw sen sus Allah aşkına hep senin yüzünden gidip rulet oynuyorum artik sen soktun benim aklima
Yonetime bildirme amaErhanım çok agrasıfsın sakın ol
Kürkçü dukkanına gerı döndüm hafta sonları rezıdans haftaıcı varoşMetin rezidansta takılıyor 7k atmaz. Atsa 7den fazla atar
Bıldırme ısını bıraktım 4 gün olduYonetime bildirme ama
Bence Erhan darılmış sana dost yoksa şu esprilerine gülmemek için ölü olmak lazımErhanım çok agrasıfsın sakın ol
AltIndiana hocam acil yorum ust diyorum ben
Cok şükür rahatladım suanBıldırme ısını bıraktım 4 gün oldu
Hocam fenerde bugün kazandı lütfen tutacak maclar sole artik puaha
Haftaici insan yattığı yeri yadırgamaz zaten iş telasindan. Önemli olan haftasonuKürkçü dukkanına gerı döndüm hafta sonları rezıdans haftaıcı varoş
Para var kasada ondan ego lü 1 saat sonra aramıza donerBence Erhan darılmış sana dost yoksa şu esprilerine gülmemek için ölü olmak lazım
Birşeyi anlamışsın onu da yanlis anlamışsın Erhanım. Ben rulet oynamıyorum kardeşim zar atıyorumYaw sen sus Allah aşkına hep senin yüzünden gidip rulet oynuyorum artik sen soktun benim aklima
Lan üst ilk periyot üstttttHocam fenerde bugün kazandı lütfen tutacak maclar sole artik puaha
Adam atacam dedi 2 dakikaya onu bekliyorum suanLan üst ilk periyot üsttttt
Bizde olmadığı da belli yetim şeyi gibi büzüldükPara var kasada ondan ego lü 1 saat sonra aramıza doner
Lan üst ilk periyot üsttttt
Kupon yatırma canavarları geldı erhan hadı gardasss gırdaba girLan acemi basketçiler siakam 19.5 üst alın rahatınıza bakın