- 30,443
- 22,348
- 113
KankammmParatim kim 1k atmış
KankammmParatim kim 1k atmış
kankammmEkli dosyayı görüntüle 776877Ekli dosyayı görüntüle 776878
Cyber bilgimiz sağolsun aldık ana parayı 2 k zararla
O gün bugün değil 😏Paratim kim 1k atmış
BalinakeO gün bugün değil 😏
Lâ bu kadar cyber nasıl denk getırdınEkli dosyayı görüntüle 776877Ekli dosyayı görüntüle 776878
Yaptım basket Real'in 165 üstünden gittiDedim ayrı bi kupon daha yap 2 baskete de oyna zararın çıkar diye yapmamış![]()
Hepsinin alt olması pekiLâ bu kadar cyber nasıl denk getırdın
Uzmanlik alanımızLâ bu kadar cyber nasıl denk getırdın
Alt bizim işimşzHepsinin alt olması peki
Aslinda istedi ama neyse diyelim oynasa uzamazdi simdi puajhaDedim ayrı bi kupon daha yap 2 baskete de oyna zararın çıkar diye yapmamış![]()
Bilader benim dediğim dışında neden oynuyorsun sorsan sana o maça alt derdimYaptım basket Real'in 165 üstünden gitti
Neyse en azından artık sana üzülmeyi bıraktım içim rahatladı birazEkli dosyayı görüntüle 776877Ekli dosyayı görüntüle 776878
Arsenal gol atsaydı emin ol 2 sinden biri uzamazdı beni burda çarmağa gererlerdiAslinda istedi ama neyse diyelim oynasa uzamazdi simdi puajha
Vbet homeworkta ilk 60 dk galibi psg demistik ilk soru hatta burayada yazdim soru sayilmamis gorunmuyor o mactan kazanan birisi olsun artik puajhaArsenal gol atsaydı emin ol 2 sinden biri uzamazdı beni burda çarmağa gererlerdi
Sikilmadin mi cidden soruyorum@Metings1905 yeni promo kod lazım
İlk gol kim atar vardı bende psg demiştimVbet homeworkta ilk 60 dk galibi psg demistik ilk soru hatta burayada yazdim soru sayilmamis gorunmuyor o mactan kazanan birisi olsun artik puajha
Ne diyonSikilmadin mi cidden soruyorum
Para bugün elimize geçmez diyorum zorlama benceNe diyon
Şurda iki gırgır yapıyoruz ne parası ne puluPara bugün elimize geçmez diyorum zorlama bence