- 80,244
- 53,079
- 113
Kaybi kafaya takmamak icin dedim laNasıl bir yöntem
Kaybi kafaya takmamak icin dedim laNasıl bir yöntem
Bozma açik değildi almeria yüzünden 2-0 oluncaKeske bozsaydin la valla bende ayni o sekilde hissettim izlerken
Degisik valla bende sacma maclar disinda limitler iyi bayada oynarim ordaPadişah sağolsun 723₺ limit koydı bana en düşük yatırım 10k oraya her defasında anlamadım limit neden hepte kayıp halbuki
Bitince dedimde gec mi bitti o daBozma açik değildi almeria yüzünden 2-0 olunca
Ben belki 7-8 yıldır üyeyim ama limit beni mahvediyor mart ayında tek seferde 80k attık limitten oynayaöadık 723₺ diye slotta 0ladıkDegisik valla bende sacma maclar disinda limitler iyi bayada oynarim orda
Geç sonuçlandı ana paraya bızardım zarara bile okeydim maçı izledim kesindi altBitince dedimde gec mi bitti o da
Sorma 2 maç da uzadı eşşek arsenal 1 gol atamadı@sapsap10 bizim izlanda baskette geldi he uzatmaya gitmiş o da arsenal 1 gol atsa ben de salihte yırtmıştık
Kaç basmıştınGeç sonuçlandı ana paraya bızardım zarara bile okeydim maçı izledim kesindi alt
21kKaç basmıştın
Cyber limitine baktim simdi misal 300k 1.7eBen belki 7-8 yıldır üyeyim ama limit beni mahvediyor mart ayında tek seferde 80k attık limitten oynayaöadık 723₺ diye slotta 0ladık
Cyber bende de öyle cybera hiçbir site limit koymuyorCyber limitine baktim simdi misla 300k 1.7e
Kac basmıştınGeç sonuçlandı ana paraya bızardım zarara bile okeydim maçı izledim kesindi alt
Geçmiş olsun ne diyelim
Geçmiş olsun
21301Kac basmıştın
Nbade oyle bilindik ligler iyi yani bayaCyber bende de öyle cybera hiçbir site limit koymuyor
Comeback miBorçlandık ama kurtarcam gibi