- 80,244
- 53,079
- 113
He yav neyseki yarin ölüyon kurtuluyonAcunun hakem değil miydi bu 😅 olum gülüyoz ediyoz da derdim 1 taneydi şimdi salihe de üzülmeye başladım
He yav neyseki yarin ölüyon kurtuluyonAcunun hakem değil miydi bu 😅 olum gülüyoz ediyoz da derdim 1 taneydi şimdi salihe de üzülmeye başladım
89 89uzadi yani uzamadanda gelmisti yav@sapsap10 bizim izlanda baskette geldi he uzatmaya gitmiş o da arsenal 1 gol atsa ben de salihte yırtmıştık
Büyük ihtimalle kanka keşke sabahı görmeden ölsem uyuduktan sonra gözüm açılmasaHe yav neyseki yarin ölüyon kurtuluyon![]()
Bir şekil hallolurla insallahBüyük ihtimalle kanka keşke sabahı görmeden ölsem uyuduktan sonra gözüm açılmasa
Nekadar lazim sanaBüyük ihtimalle kanka keşke sabahı görmeden ölsem uyuduktan sonra gözüm açılmasa
7Nekadar lazim sana
Cumaya kadar bana kesi para gelcek yarin bi siksitrip sorcam gelirse verririm ayin 6 sina kadar atarsin gelirse atarim
Kardesım az önce büyük kaybettın derdın kızlar mı yapay zeka mıUlan şu sosyal medya'da ne kızlar var aq yapay zeka kodlasa bu kadar kusursuz yapamaz kızı yüce Rabbimin kusursuzluğuna hayranım
Ruh hastasıUlan şu sosyal medya'da ne kızlar var aq yapay zeka kodlasa bu kadar kusursuz yapamaz kızı yüce Rabbimin kusursuzluğuna hayranım
Kızları görsen öyle demezsinKardesım az önce büyük kaybettın derdın kızlar mı yapay zeka mı
Sağol reisCumaya kadar bana kesi para gelcek yarin bi siksitrip sorcam gelirse verririm ayin 6 sina kadar atarsin gelirse atarim
25+6 yapılır uyunur oran 1.02Kızları görsen öyle demezsin
Bu da bir yöntemUlan şu sosyal medya'da ne kızlar var aq yapay zeka kodlasa bu kadar kusursuz yapamaz kızı yüce Rabbimin kusursuzluğuna hayranım
Bi aksiyon denedik olmadı kardeşim dk 3 te belliydi az çok 46 da iptalden sonra kesinleşti zaten yatacağı maçı izle diy sen zaten belliydi futbolculaerın ve hakemin tavrından maç masada bitmişti zaten şike diyip ağlamak en nefret ettiğim şey o Yüzden konuşmamak en iyisi maçı herşey ortadaydıKardesım az önce büyük kaybettın derdın kızlar mı yapay zeka mı
Nasıl bir yöntemBu da bir yöntem![]()
Keske bozsaydin la valla bende ayni o sekilde hissettim izlerkenBi aksiyon denedik olmadı kardeşim dk 3 te belliydi az çok 46 da iptalden sonra kesinleşti zaten yatacağı maçı izle diy sen zaten belliydi futbolculaerın ve hakemin tavrından maç masada bitmişti zaten şike diyip ağlamak en nefret ettiğim şey o Yüzden konuşmamak en iyisi maçı herşey ortadaydı
Padişah sağolsun 723₺ limit koydı bana en düşük yatırım 10k oraya her defasında anlamadım limit neden hepte kayıp halbukiPadisahbette oynayan varsa magaza kismina baksin bir orda birikmis 1000 ustu puan varsa fs falan alin @Northe