Özel oran gıttı lâ 1 hafta bekledıkUlan var ya 🤬
Kitapsız ya bunlarUlan var ya 🤬
calafiori 2 aydır yok la adam sezonu kapattı jönlüğe başladı kodumun italyanıhavertz kalefiori bartey eksik bunlar takım için vazgeçilmez adamlar birazda bunun etkisi oldu
Kesinlikle. PSG saldirsa şu maç en az 3lerdi ama sahasında kucağa alacak arsenaliDeplasmanda elek eder PSG bunları Liverpool maçında da ilk maçta az şansı olsa PSG nin maç 4-5 ti
Lanet ettim şu oyundan artık kumar dediğin şey zevk aldırarak kaybettirir biz eşek olmuşuz eşek tuttuğumuz her parayı bunların kucağına bırakıp geliyoruzUlan var ya 🤬
Herkese üzül ben öyle yapıyorumSalihe mi üzüleyim northeye mi üzüleyim kime üzüleceğimi şaşırdım
Northe kaç basmıştı kiAllah kahretsin izlanda da geldi hahahahaha
Arsenal in hücumu hiçbir zaman en iyi hucumlardan biri olmadı ki dost. Trossard diye bir adam var her maç 11 ama hiçbir numarası yok. Zaten forvetsiz çıkıyorlar her maçaUlan avrupanın en ıyı hücumu olan 2 takım 1 gol çıktı hemen terk edıyorsun yarın avrupayı
Bilmiyorum tutarı da ulan var ya 3 maç geldi de 1 tane aptalın yüzünden gol gitti komediNorthe kaç basmıştı ki
Oha la nerden gelmis birde şl kisalmasi megerse şike ligiymisAllah kahretsin izlanda da geldi hahahahaha
Ulan kılçıksız 2 kuponda var ya 🤬🤬Oha la nerden gelmis birde şl kisalmasi megerse şike ligiymis
Ilk yariyi 5 dk izledim hakemin tavrindan anladim bisey donecek misal sakanin bir pozisyonu var topu kapiyor bombos gidiyor faulse bile devam etmeliyken hemen duduk caldi vardan sonra o pozisyonlarda calinmiyor duduk ve pozisyonda tartismaliSadece şu konu bugün sitelere 100K+ bıraktı siz düşünün şu maçta dönen parayı
Acunun hakem değil miydi bu 😅 olum gülüyoz ediyoz da derdim 1 taneydi şimdi salihe de üzülmeye başladımIlk yariyi 5 dk izledim hakemin tavrindan anladim bisey donecek misal sakanin bir pozisyonu var topu kapiyor bombos gidiyor faulse bile devam etmeliyken hemen duduk caldi vardan sonra o pozisyonlarda calinmiyor duduk ve pozisyonda tartismali