- 8,447
- 10,675
- 113
Fırıncının kuponda yalan oldu o mal ramos denen adamı forvet diye kitlediler psg ye mal gitti direğe vurdu aptal
Pis burun şut çekmek mi kaldı akFırıncının kuponda yalan oldu o mal ramos denen adamı forvet diye kitlediler psg ye mal gitti direğe vurdu aptal
Aynı tepkiyi verdim rice gelirkenArteta tam bir œ. Takım hücum anlamında üretken değil sağ bek çıkarıp yerine sağ bek aldı oyuna. Dakka 90+4 olmuş rice denen haysiyetsiz herif korneri kullanmaya yürüyerek gidiyor sanki önde olan kendisi
O lavuk ilk ofsayt sandı bayrak kalkmayınca ne yapacağını şaşırdı hadi neyse de şu barcola denen œ nasıl vurdu o ters açıdan dışarı anlamadımPis burun şut çekmek mi kaldı ak
havertz kalefiori bartey eksik bunlar takım için vazgeçilmez adamlar birazda bunun etkisi olduArteta tam bir œ. Takım hücum anlamında üretken değil sağ bek çıkarıp yerine sağ bek aldı oyuna. Dakka 90+4 olmuş rice denen haysiyetsiz herif korneri kullanmaya yürüyerek gidiyor sanki önde olan kendisi
Yemin ederim bunların hepsi anlaşmalı gibi oynadı. Şampiyonlar ligi yarı finali ilk maç kendi evinde yeniliyorsun ve korneri kullanmaya yürüyerek gidip son 2 dakkayi yiyorsunAynı tepkiyi verdim rice gelirken
Barçanın gençleri bunları elek eder egecimLiverpool maçının aynısı oldu işte psg için psg kupayı kazanır oynayın belirlenmiş yani
Adamlar üçüncü İngiliz takımını eleyecek bu normal miBarçanın gençleri bunları elek eder egecim
Normal tabi dostum Premier ligi futbol baronları ve ahmak taraftar grubu çok büyütüyor fakat İspanya ve İtalya ligi takımları olsun yer yer Fransa liginden PSG hatta Alman takımları bile bunları elek ediyor sorsan en iyi lig bunlarda hadi ordanAdamlar üçüncü İngiliz takımını eleyecek bu normal mi
Evet. Risk almadılar fark yememek için ama deplasmanda her türlü gene yenilecekler boş yere risk almadılarhavertz kalefiori bartey eksik bunlar takım için vazgeçilmez adamlar birazda bunun etkisi oldu
Harbiden öyle laAdamlar üçüncü İngiliz takımını eleyecek bu normal mi
Deplasmanda elek eder PSG bunları Liverpool maçında da ilk maçta az şansı olsa PSG nin maç 4-5 tiEvet. Risk almadılar fark yememek için ama deplasmanda her türlü gene yenilecekler boş yere risk almadılar
Ulan avrupanın en ıyı hücumu olan 2 takım 1 gol çıktı hemen terk edıyorsun yarın avrupayıEvet. Risk almadılar fark yememek için ama deplasmanda her türlü gene yenilecekler boş yere risk almadılar