- 37,372
- 37,504
- 113
Barcola oyunda
Arsenali getir sen izlandayı halledecez bi şekildefener tamam izlanda hızlanırsa arsenal atarsa 4 kişi zınk yoksa barriostan urganı alıp ben kullancam
Kanka son 2 maç da seri maçıydı ama 180-190 bitmiş 3.per dep sıçmış biraz da mola sınrası toparlarsa iyi olur periyot bittiğinde 45-46 kalmış olursa gelirLa seri maclarinda oluyor gecen pana kazanir ust aldim gerideyken yati baremi 185 172 gelmedi
Trossard iyi oyuncuda olmuyor orda malesef sistemi bok etti tüm dengeyi bozdu o çocuk o adam yedek iyi bir yedek sadeceArsenali getir sen izlandayı halledecez bi şekilde![]()
Kactan aldi 175 ustu gelir gibi yinedeUlen izlanda da 188 di barem nereye inmiş gene 🤣
@Barrios eve gecebıldı mı acabafener tamam izlanda hızlanırsa arsenal atarsa 4 kişi zınk yoksa barriostan urganı alıp ben kullancam
Yok zaten üst olmaz demiyom bu tür alta dönmeler cok oluyor demek istedim laKanka son 2 maç da seri maçıydı ama 180-190 bitmiş 3.per dep sıçmış biraz da mola sınrası toparlarsa iyi olur periyot bittiğinde 45-46 kalmış olursa gelir
178 lazım son periyoda dediğim gibi 45 falan kalırsa gelirKactan aldi 175 ustu gelir gibi yinede
ağzına sıçtılar bets10 özelinde tamamen 0 landık ya@Barrios eve gecebıldı mı acaba
Sorma üst bankoydu nasıl bu duruma geldi macağzına sıçtılar bets10 özelinde tamamen 0 landık ya
Tam baremde178 lazım son periyoda dediğim gibi 45 falan kalırsa gelir
Dün sayıyordum ya 3 dk kala 46 geldi bi baktım 60 küsür atmışlar 🤣Tam baremdebunlarin keyfine gore yav 50 55 cok rahat cikiyor bazen
Aynen iste bir hizlanslaar kimse tutamazda bu arsenal cok mal gücü tükeniyorDün sayıyordum ya 3 dk kala 46 geldi bi baktım 60 küsür atmışlar 🤣