Artık dağıtım yerine çiçek göndermeye karar verdim kardeşim 1 kişiye 1200 şeklinde dağıtım oldu gibi düşünEkli dosyayı görüntüle 776400
Artık dağıtım yerine çiçek göndermeye karar verdim kardeşim 1 kişiye 1200 şeklinde dağıtım oldu gibi düşünEkli dosyayı görüntüle 776400
Kanka benım hakkımı yengeye yolla helalı hoş olsun 😀😀Artık dağıtım yerine çiçek göndermeye karar verdim kardeşim 1 kişiye 1200 şeklinde dağıtım oldu gibi düşünEkli dosyayı görüntüle 776400
Sen fatura yatırıyorsun salıh cıcek yolluyor bu işler böle kankişKarakter önemli
Ben benim aldıklarımı buraya atsam ohooSen fatura yatırıyorsun salıh cıcek yolluyor bu işler böle kankiş
Kardeş şu özne fiîl olaylarına dıkkat edın kötü dusuncelı arkadaşlar varBen benim aldıklarımı buraya atsam ohoo![]()
250 tl indirince kardeş mi oldu metinimKardeş şu özne fiîl olaylarına dıkkat edın kötü dusuncelı arkadaşlar var
Faturan odendı tabi rahatsın250 tl indirince kardeş mi oldu metinim![]()
Boşver onunda derdı var oda mazlumKaçtı demi o fırıncı Allah izin verirse 2 güne bizde kaçıcaz
İnşallah kardeşimKaçtı demi o fırıncı Allah izin verirse 2 güne bizde kaçıcaz
Tesisteyim la ben dışarısını mıntıkasi yok bende 🤣Kaç izmarit topladın kanka 🤣
Bunun derdi yok olum param yok dediğine bakma en az 20k varken param yok der oBoşver onunda derdı var oda mazlum
20k param olsa forumda mı olcamBunun derdi yok olum param yok dediğine bakma en az 20k varken param yok der o
GünaydınGünaydın beyler
GünoGünaydın beyler
Kardeşim bu ay kaç çekiyo20k param olsa forumda mı olcam
33Kardeşim bu ay kaç çekiyo