- 8,548
- 10,750
- 113
Sen at iban bana kanka 6 kişi kardeş payı işte sjsjdjNe hortlaması şekerim 7/24 aktif bu konu
Sen at iban bana kanka 6 kişi kardeş payı işte sjsjdjNe hortlaması şekerim 7/24 aktif bu konu
Tmmdir kirmiziya basip geleyimİbanda
KdakkdkwkTmmdir kirmiziya basip geleyim
Bu konu cazibe merkezi cunki, fuhuşçusu katili, tefecisi, doktoru, pasifi hepsi burdaBende ona şaşıyorum konunun ismi losers niye aktif sürekli![]()
CunkiBu konu cazibe merkezi cunki, fuhuşçusu katili, tefecisi, doktoru, pasifi hepsi burda
HayırAbiler az önce rulete girdim 200 lirayı 6 k ya kadar çıkardım sonra bj de 6 turda bir tur bile kazanamadım buda losers sayılırmı![]()
Yaw dursun zaten 1600 kazanmışsın 1k dağıtmışsın kalanla oyna işte tekrar kazanırsan atarımSen at iban bana kanka 6 kişi kardeş payı işte sjsjdj
Ben hala zarda ısrar ediyorum %50 şansımız varHoliye herkes okey mi
Ben okHoliye herkes okey mi
Ne alaka cinsiyetçi herifKadınlar da kumara düşmüş biz nasıl evlenecez
Attim holiye bana hHoliye herkes okey mi
Nick yazsana ozeldenBen ok
egehandro3131Attim holiye bana h
Nick yazsana ozelden
Tamam kanka anlaştık 😅Yaw dursun zaten 1600 kazanmışsın 1k dağıtmışsın kalanla oyna işte tekrar kazanırsan atarım![]()
La holi senin sikintiliydi baska ver istersen oraya mi atayimBen hala zarda ısrar ediyorum @50 şansımız var
Millet dün alenen iban paylaştı biz adımızı yazdık diye sıkıntı olmaz herhalde 😅Attim holiye bana h
Nick yazsana ozelden
Sırtımızda yer kalmadı@egehandro @jakadal5252 @Barrios @butragueno zınk ama düşük zınk 1600 kazandım dördünüze 250 çalışır