- 18,515
- 16,838
- 113
Delirtecek o çocuk beni artıkDun nortreye 14 attim ozeller icin kullansin biri isterse atsin diye gitmis sweet1000 cevirmis pujajajahja 1.4 a bassa daha mantikli yani
Delirtecek o çocuk beni artıkDun nortreye 14 attim ozeller icin kullansin biri isterse atsin diye gitmis sweet1000 cevirmis pujajajahja 1.4 a bassa daha mantikli yani
Sonra max aldi kiristik parayi puahaaDelirtecek o çocuk beni artık
kardeşim 1tl dursa beni rahatsız ediyor tanı artık öğren uyuyamıyorum orada 1 tl görünceDun nortreye 14 attim ozeller icin kullansin biri isterse atsin diye gitmis sweet1000 cevirmis pujajajahja 1.4 a bassa daha mantikli yani
Neyseki max alsin rahatlattikardeşim 1tl dursa beni rahatsız ediyor tanı artık öğren uyuyamıyorum orada 1 tl görünce
puahah sus olm aramızdaNeyseki max alsin rahatlatti
Kötü senden
2 yapsaydın da 1 atsaydin bana ne kadar düşüncesiz herifsin yav0.78 kuruşu aviatörde 1 tl yaptık oynadık aviatöründe uzmanıyız
dün 230 tl yi 250 yapıcam diye piç ettim aviatorde2 yapsaydın da 1 atsaydin bana ne kadar düşüncesiz herifsin yav
Freet kuponu atdün 230 tl yi 250 yapıcam diye piç ettim aviatorde
yapmadım olum henüz spor yapcam aksam bak gecede gaza getirdin gittim haftalık bonusu piç ettim iblis uzak durFreet kuponu at
Sporda takıp edersın akşam spınınng var bende gidicemyapmadım olum henüz spor yapcam aksam bak gecede gaza getirdin gittim haftalık bonusu piç ettim iblis uzak dur
Tmm yatan kuponu atarsinyapmadım olum henüz spor yapcam aksam bak gecede gaza getirdin gittim haftalık bonusu piç ettim iblis uzak dur
bende aynıKötü senden
Direk bildirim geldi dost etiket atmadan nasıl başardın bunu puhahaTmm yatan kuponu atarsin