- 36,955
- 37,119
- 113
Canım şirketim haftalık iznim çarşambayken bu hafta beni düşünüp 1 mayıs perşembeye kaydırdılar ömür boyu çalişmayı düşünüyorum bunlarla
Basarsın sonra yatarsınhoroza sormuşlar tavuk mu yumurtadan çıkar yumurta mı tavuktan, horoz dönmüş ben polemiğe girmem basar geçerim demiş
Ciddi olamAzsın ajsjaajaCanım şirketim haftalık iznim çarşambayken bu hafta beni düşünüp 1 mayıs perşembeye kaydırdılar ömür boyu çalişmayı düşünüyorum bunlarla
Mekani tarayalim sen izinliykenCanım şirketim haftalık iznim çarşambayken bu hafta beni düşünüp 1 mayıs perşembeye kaydırdılar ömür boyu çalişmayı düşünüyorum bunlarla
İstatistik mini etek gibidir asıl olması gerekeni göstermez kardeş uyanŞu istatistikle bu maçta 60 dk gol çıkmadı 2.5 üst olmadı dönsıdıajdkqjdkwkd Ekli dosyayı görüntüle 776032
Posta yolu olmaz uzun sürer telgraf ile gönderAhahahahha lanka çekim vericem ama posta yoluyla kimlik selfie istiyorlar atarım mı
Sen de bunu kabul et mini etekli kızlar çıplak kızlardan hep daha seksi gelmiştir insanın gözüne gkdsgsdİstatistik mini etek gibidir asıl olması gerekeni göstermez kardeş uyan
Mekani tarayalim sen izinliyken
Ya ben bunların yapacağı işi seveyimCiddi olamAzsın ajsjaaja
Büyük olan herşey heyecan verir mi ?Büyük oran heyecan verir
Aldım kabul ettim 777Sen de bunu kabul et mini etekli kızlar çıplak kızlardan hep daha seksi gelmiştir insanın gözüne gkdsgsd
Allah hayrını kabul etsin kardeşimAldım kabul ettim 777
Evet derdin büyüğü hariçBüyük olan herşey heyecan verir mi ?
Neyse yaz geliyor cikarsin pujahaYa ben bunların yapacağı işi seveyim
1 ocak izin
Bayramda 3 gün izin
23 nisan izin
1 mayıs izin
Kurban bayramında 4 gün ne olacak hadi tahmin edelim
Haziran son diye düşünüyorum temmuz başında maaşı alıp vınNeyse yaz geliyor cikarsin pujaha
Desene bize heyecan yok o zmnEvet derdin büyüğü hariç
Kardesım bırazda iş yerıme nasıl katkıda bulunurum dıye düşünün nedır bu kafaYa ben bunların yapacağı işi seveyim
1 ocak izin
Bayramda 3 gün izin
23 nisan izin
1 mayıs izin
Kurban bayramında 4 gün ne olacak hadi tahmin edelim
Metin seni urgansız asarım delirtme beni canım kardeşimKardesım bırazda iş yerıme nasıl katkıda bulunurum dıye düşünün nedır bu kafa
Patron allah bılır 2 senedıe aynı arabaya biniyor dur utanınMetin seni urgansız asarım delirtme beni canım kardeşim