- 31,263
- 28,843
- 113
Açık konuş dostEt yemeyen hakkımı yesın
Açık konuş dostEt yemeyen hakkımı yesın
Özne var cümlede ben kelimesi özne cahil herifYemedım derken özne koy cümleye pujajaj
Özne gızlı kalmış sankı nasıl bşey yedıgı mechulYemedim kelimesi yapılan işi yapan özneyi belirtmiş dost ama cümlede nesne eksikliği yanlış anlaşılmalara yol açmış
zararsızlar hocam 🤪🤪Atam var mı bu arkadaşla bir muhabbetin veya tanışıklığın
Ne yedıgını solememesı neyın eksıklıgı bilgeÖzne var cümlede ben kelimesi özne cahil herif
Kardeşim biraz saygı biraz terbiye gfkgdfÖzne gızlı kalmış sankı nasıl bşey yedıgı mechul
Nesne o puahhahaNe yedıgını solememesı neyın eksıklıgı bilge
Lan kupon onaylanırken tutmuş aq nasıl oldu bujackpot deneme adım 1
Cümle eksik ama özne var bu zamir eksik kardeşim dil bilgisi öğretmeniyim benNe yedıgını solememesı neyın eksıklıgı bilge
Jactpot o işteLan kupon onaylanırken tutmuş aq nasıl oldu bu
PuahdahhdsahJactpot o işte
Eskiden ama şimdi yok kardeşim sigaran var mıAtam var mı bu arkadaşla bir muhabbetin veya tanışıklığın
Tamam takıldıgımız yer olursa sendeyızCümle eksik ama özne var bu zamir eksik kardeşim dil bilgisi öğretmeniyim ben
Şovu kesLan kupon onaylanırken tutmuş aq nasıl oldu bu
kıskanma profesyonelim benŞovu kes
1.42 oynamadan verseler kabul etmemLan kupon onaylanırken tutmuş aq nasıl oldu bu
Dil bilgisi kısmı doğru ama öğretmen kelimesi yalanTamam takıldıgımız yer olursa sendeyız
Bana 1.42 oyna biz onu 1.85 saycaz deseler kabul etmem1.42 oynamadan verseler kabul etmem
Dil kısmı bıze yeterDil bilgisi kısmı doğru ama öğretmen kelimesi yalan