- 30,276
- 22,253
- 113
Var seks burda yasakOnda bildirecek bişey yok
Var seks burda yasakOnda bildirecek bişey yok
Report @dimaonddVar seks burda yasak
Ne burası kreş miVar seks burda yasak
30 yaşımdayım daha 1 kere kırmızı et yemedim urfalı ne anlatıyonKardeşim kırk yılın başında canım biftek çekti ben bunu yiyemeyeceksem neden varsın sen burda
Kandıl demısn kanka![]()
KURDD HUMOR on Instagram: "Favori"
107K likes, 1,874 comments - kurdhumor on April 26, 2025: "Favori".www.instagram.com
Atam var mı bu arkadaşla bir muhabbetin veya tanışıklığınAha vampirler 😁
Et girmeyen yere dert girer kardeşim30 yaşımdayım daha 1 kere kırmızı et yemedim urfalı ne anlatıyon
Bizi niye ifşa edion Bilsek kürekle foto koyardikKandıl demısn kanka
Adana da ucuz oysa ki eşek kesiyorlar diyorlar30 yaşımdayım daha 1 kere kırmızı et yemedim urfalı ne anlatıyon
Ciddiyim bu aradaEt girmeyen yere dert girer kardeşim
Arananlar lıstesıne bakcam kesın varsındır puhahahaBizi niye ifşa edion Bilsek kürekle foto koyardik
Yemedım derken özne koy cümleye pujajajCiddiyim bu aradababam dedem kasap ama ben daha 1 kere yemedim KGVDSKGS
Vejeteryanlığını duygu sömürüsüne çevirme lütfenCiddiyim bu aradababam dedem kasap ama ben daha 1 kere yemedim KGVDSKGS
O zamaaaaan et yemeyen erkek 🌈Ciddiyim bu aradababam dedem kasap ama ben daha 1 kere yemedim KGVDSKGS
Et yemeyen hakkımı yesınO zamaaaaan et yemeyen erkek 🌈
Hangi etten bahsediyon koç yememen daha iyi sanki puahahhaCiddiyim bu aradababam dedem kasap ama ben daha 1 kere yemedim KGVDSKGS
Yok olum balık tavuk yiyorum gfsdlkhgdfVejeteryanlığını duygu sömürüsüne çevirme lütfen
Yemedim kelimesi yapılan işi yapan özneyi belirtmiş dost ama cümlede nesne eksikliği yanlış anlaşılmalara yol açmışYemedım derken özne koy cümleye pujajaj