- 30,285
- 22,257
- 113
Ne dıyon ya hem paran yok hem laf sokmaya çalışıyorsun ufff sıkıldımSenin için sorın yok ozaman
Ne dıyon ya hem paran yok hem laf sokmaya çalışıyorsun ufff sıkıldımSenin için sorın yok ozaman
İnsan 500x attı sanıyor dedin ya sen ne sanıyonNe dıyon ya hem paran yok hem laf sokmaya çalışıyorsun ufff sıkıldım
Harfleri değiştireyim istersenNe dıyon ya hem paran yok hem laf sokmaya çalışıyorsun ufff sıkıldım
hayret kimse yok bugünHarfleri değiştireyim istersen
Allah alla neden acabahayret kimse yok bugün
Dm bak tatlişHarfleri değiştireyim istersen
çırak arıyor musunuzAllah alla neden acaba
Gönüllü evetçırak arıyor musunuz
Millet gönüllü seks bile yapmaz olmuş kardeşim sen çıraklık diyonGönüllü evet
Nohut dürüme nolmuş urfalıÖğle yemeğine biftek yiyelim dedik sağolsun dostlarım izin vermedi
İşine gelirse kardeşim normale ihtiyacım yok sen iş öğren diye edimmMillet gönüllü seks bile yapmaz olmuş kardeşim sen çıraklık diyon
Ulan eskı metın nerde bunu bıldırırdı ne zaman bu kadar ıyı olduk ya ne yasadıkMillet gönüllü seks bile yapmaz olmuş kardeşim sen çıraklık diyon
O antebe aitNohut dürüme nolmuş urfalı
Kardeşim kırk yılın başında canım biftek çekti ben bunu yiyemeyeceksem neden varsın sen burdaMillet gönüllü seks bile yapmaz olmuş kardeşim sen çıraklık diyon
Ben yaparımMillet gönüllü seks bile yapmaz olmuş kardeşim sen çıraklık diyon
Onda bildirecek bişey yokUlan eskı metın nerde bunu bıldırırdı ne zaman bu kadar ıyı olduk ya ne yasadık
Evet brovoO antebe ait