- 8,447
- 10,675
- 113
Ulan kimlikli selfiemin olmadığı site yok hatta benim kimlikli selfiemin olmadığı siteye lisans bile vermiyorlar o kadar diyim gfdskgkds ver gitsin bir şey olmazKimlikli selfi istiyor bunlar aq herkesten mi istiyor bana özel mi
Ulan kimlikli selfiemin olmadığı site yok hatta benim kimlikli selfiemin olmadığı siteye lisans bile vermiyorlar o kadar diyim gfdskgkds ver gitsin bir şey olmazKimlikli selfi istiyor bunlar aq herkesten mi istiyor bana özel mi
Kardeşim paratim uygulama site değil pazara gibiUlan kimlikli selfiemin olmadığı site yok hatta benim kimlikli selfiemin olmadığı siteye lisans bile vermiyorlar o kadar diyim gfdskgkds ver gitsin bir şey olmaz
Traş ol sakalları cıllop yap yükleKimlikli selfi istiyor bunlar aq herkesten mi istiyor bana özel mi
E tamam biliyorum onlar çok daha güvenilir bir sıkıntı çıkmaz kiKardeşim paratim uygulama site değil pazara gibi
Sıkıntıniçin demedim herkesten mi istiyor bana özel mi dedim kimlik yanımda değil evdeE tamam biliyorum onlar çok daha güvenilir bir sıkıntı çıkmaz ki
Yok mu hazır çekilmiş selfieSıkıntıniçin demedim herkesten mi istiyor bana özel mi dedim kimlik yanımda değil evde
Ben bir kişi daha duymuştum kullanan o da istiyor demiştiSıkıntıniçin demedim herkesten mi istiyor bana özel mi dedim kimlik yanımda değil evde
Bende kullanıyorum la bbdk baglı olan tüm uygulamalar ıstıyor artıkBen bir kişi daha duymuştum kullanan o da istiyor demişti
Ciraga soyle bir koşu gelip alsin onuda mi biz soyleyelimSıkıntıniçin demedim herkesten mi istiyor bana özel mi dedim kimlik yanımda değil evde
Günaydın dostumGünaydın dostlar
Var link atayım mı 5000 yap 500 çekDeneme bonusu var mı
Tek@egehandro @butragueno vbet homework yaptınız mı tek mi çift mi dediniz arsenal psg maçına
Ben de 3 kere teke tıkladım tıklamadı takıldı dedim bi hayır var bunda tersine tıkladım çift dedim
Diğerine de ikinci yarı ilk gol psg dedimBen de 3 kere teke tıkladım tıklamadı takıldı dedim bi hayır var bunda tersine tıkladım çift dedim![]()
Bende kayıp bonusuyla iy 3.5 üst almıştımParanla oynasan gelmez aq
diğeri ne ben görmedimDiğerine de ikinci yarı ilk gol psg dedim
Ftn ayrı try ayrı çıktı bendediğeri ne ben görmedim